19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Şoförlerde Kaya Güven Tazeledi

Gebze 21.01.2018 - 17:53, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Şoförlerde Kaya Güven Tazeledi

Gebze Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nın gerçekleşe olağan genel kurulunda tek aday olarak seçime giren mevcut oda başkanı Necati Kaya yeniden başkan seçildi.

Gebze Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası 20.’inci olağan genel kurulu dün Gebze Kültür Merkezi’nde gerçekleştirdi. Gerçekleşen genel kurula Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz, MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, Gebze Belediye Meclis Üyeleri Sadık Güvenç, Cesur Kurtsöz, Sezer Ünlütürk, Ziraat Odası Başkanı Ayhan Pekşen, Pazarcılar Odası Başkanı Ziyaettin Erattır, Gebze Minibüsçüler Odası Başkanı Şaban Ebik, Gebze Bakkallar Odası Başkanı Secaattin Aydın ve birçok oda başkanının yanı sıra oda üyeleri katıldı. HİZMETLERİMİZİ DAHA İLERİYE TAŞIYACAĞIZ Bin 159 üyenin oy kullanma hakkının bulunduğu kongrede tek aday olarak seçime giren mevcut başkan Necati Kaya yaptığı konuşmada, “Dört yıl boyunca sürdürdüğümüz görevimizde birçok hizmetlerde bulunduk. Bundan sonra hizmetlerimizi daha ileriye taşımak, esnafımıza faydalı projeler geliştirmek için yolumuza devam ediyoruz.” dedi. Necati Kaya’nın ardından Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir ve son olarak ise AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar da birer konuşma yaparak Necati Kaya ve yeni yönetime başarılar dilediler. YENİ YÖNETİM BELİRLENDİ Konuşmaların ardından yapılan oylamada mevcut oda başkanı Necati Kaya güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi. Gebze Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nın yeni yönetimi şu isimlerden oluştu; Necati Kaya, Naim Gülhan, Erhan Karaalioğlu, Halil Gük, Cevat Seyran, Ahmet Çakar, Eyüp Çetin, Buhanettin Koçar, Ersin Demir. Denetim Kurulu; Serkan Ayçiçek, Zafer Kaflı,
Gebze Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nın gerçekleşe olağan genel kurulunda tek aday olarak seçime giren mevcut oda başkanı Necati Kaya yeniden başkan seçildi.

Gebze Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası 20.’inci olağan genel kurulu dün Gebze Kültür Merkezi’nde gerçekleştirdi. Gerçekleşen genel kurula Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz, MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, Gebze Belediye Meclis Üyeleri Sadık Güvenç, Cesur Kurtsöz, Sezer Ünlütürk, Ziraat Odası Başkanı Ayhan Pekşen, Pazarcılar Odası Başkanı Ziyaettin Erattır, Gebze Minibüsçüler Odası Başkanı Şaban Ebik, Gebze Bakkallar Odası Başkanı Secaattin Aydın ve birçok oda başkanının yanı sıra oda üyeleri katıldı.

HİZMETLERİMİZİ DAHA İLERİYE TAŞIYACAĞIZ

Bin 159 üyenin oy kullanma hakkının bulunduğu kongrede tek aday olarak seçime giren mevcut başkan Necati Kaya yaptığı konuşmada, “Dört yıl boyunca sürdürdüğümüz görevimizde birçok hizmetlerde bulunduk. Bundan sonra hizmetlerimizi daha ileriye taşımak, esnafımıza faydalı projeler geliştirmek için yolumuza devam ediyoruz.” dedi. Necati Kaya’nın ardından Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir ve son olarak ise AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar da birer konuşma yaparak Necati Kaya ve yeni yönetime başarılar dilediler.

YENİ YÖNETİM BELİRLENDİ

Konuşmaların ardından yapılan oylamada mevcut oda başkanı Necati Kaya güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi. Gebze Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nın yeni yönetimi şu isimlerden oluştu; Necati Kaya, Naim Gülhan, Erhan Karaalioğlu, Halil Gük, Cevat Seyran, Ahmet Çakar, Eyüp Çetin, Buhanettin Koçar, Ersin Demir. Denetim Kurulu; Serkan Ayçiçek, Zafer Kaflı,

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.