Sohbet-i Trabzon’a bayanlardan ilgi

Gebze 22.11.2016 - 11:52, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Sohbet-i Trabzon’a bayanlardan ilgi

  Önceki akşam  "Sohbet-i Trabzon" konferanslarının üçüncüsünü Trabzonlular Derneğinde gerçekleştirildi.  Kanserden korunma yöntemlerini de anlatan Erbil, tedavi olanaklarındaki gelişmelerden de söz etti. Opr. Dr Ümit Abanuz Erbil, meme kanserinde erken teşhise dikkat çekti. MEME KANSERİ KONUŞULDU Önceki akşam  "Sohbet-i Trabzon" konferanslarının üçüncüsünü Trabzonlular Derneğinde gerçekleştirildi.  Darıca Farabi Devlet Hastanesi Doktorlarından Opr. Dr Ümit Abanuz Erbil, 'Meme kanseri' konulu bir seminer verdi.  Söyleşi ve soru-cevap şeklinde gerçekleşen seminerde Opr. Dr Ümit Abanuz Erbil, meme kanserine neden olan genetik faktörler, belirtileri, hastalığın tanısı, teşhisi ve tedavisiyle ilgili bilgiler verdi. BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ Kanserden korunma yöntemlerini de anlatan Erbil, tedavi olanaklarındaki gelişmelerden de söz etti. Opr. Dr Ümit Abanuz Erbil, meme kanserinde erken teşhise dikkat çekti. Seminer sonunda; Gebze Trabzonlular Derneği Kadın Kolları Başkanı Şule Yılmaz, Opr. Dr Ümit Abanuz Erbil'e teşekkür plaketi takdim etti. Büyük ilgi gören panel daha önceki konferanslarda olduğu gibi oldukça yararlı ve verimli geçerken dinleyiciler seminerden memnun ayrıldı.    

 

Önceki akşam  "Sohbet-i Trabzon" konferanslarının üçüncüsünü Trabzonlular Derneğinde gerçekleştirildi.  Kanserden korunma yöntemlerini de anlatan Erbil, tedavi olanaklarındaki gelişmelerden de söz etti. Opr. Dr Ümit Abanuz Erbil, meme kanserinde erken teşhise dikkat çekti.

MEME KANSERİ KONUŞULDU

Önceki akşam  "Sohbet-i Trabzon" konferanslarının üçüncüsünü Trabzonlular Derneğinde gerçekleştirildi.  Darıca Farabi Devlet Hastanesi Doktorlarından Opr. Dr Ümit Abanuz Erbil, 'Meme kanseri' konulu bir seminer verdi.  Söyleşi ve soru-cevap şeklinde gerçekleşen seminerde Opr. Dr Ümit Abanuz Erbil, meme kanserine neden olan genetik faktörler, belirtileri, hastalığın tanısı, teşhisi ve tedavisiyle ilgili bilgiler verdi.

BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Kanserden korunma yöntemlerini de anlatan Erbil, tedavi olanaklarındaki gelişmelerden de söz etti. Opr. Dr Ümit Abanuz Erbil, meme kanserinde erken teşhise dikkat çekti. Seminer sonunda; Gebze Trabzonlular Derneği Kadın Kolları Başkanı Şule Yılmaz, Opr. Dr Ümit Abanuz Erbil'e teşekkür plaketi takdim etti. Büyük ilgi gören panel daha önceki konferanslarda olduğu gibi oldukça yararlı ve verimli geçerken dinleyiciler seminerden memnun ayrıldı.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.