SOKAK HAYVANLARI İÇİN MOBİL ARAÇ

Kocaeli 08.05.2019 - 11:42, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

SOKAK HAYVANLARI İÇİN MOBİL ARAÇ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin hayvanlara hizmet verdiği Mobil Kısırlaştırma Aracı’nda 5 ayda 256 hayvana müdahale edildi

Gezici Kısırlaştırma Aracı’nda 5 ayda 256 hayvana müdahale Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığına bağlı Veteriner Hizmetleri Şube Müdürlüğü mobil Kısırlaştırma Aracı ile geçici bakımevine ulaştırılmakta güçlük çekilen hayvanların rehabilitasyonunu gerçekleştiriyor. Ocak ayından bu yana toplam 265 sokak hayvanına müdahalede bulunan Mobil Kısırlaştırma Aracı, tedavilerine yenilenen aracıyla devam ediyor. SOKAK HAYVANLARI İÇİN MOBİL ARAÇ Mobil Kısırlaştırma Aracı ile hayvanlarının muayene edilmesini isteyen vatandaşlar ilçe belediyelerinden belge alıyor. Belgesini alan vatandaşlara, Mobil Kısırlaştırma Aracı için gün ve saat veriliyor. Vatandaşlar belirlenen gün ve saatte kedilerini getirip gerekli işlemlerini yaptırabiliyor. Mobil araçta kediler kısırlaştırılıyor. Aşı ve gerekli olduğunda da tedavileri yapılabiliyor. HİJYENİK ORTAM Öte yandan hizmeti vatandaşların ayağına götüren Mobil Kısırlaştırma Aracı’nın iç ve dış özellikleri yenilendi. Hijyenik bir ortamda Veteriner hekim ve teknikeri tarafından yapılan müdahalelerde sokak hayvanlarına kısırlaştırma, karma ve kuduz aşısı, tedavi, iç dış parazit uygulamaları yapılıyor. Hayvanseverler hayata geçirilen bu uygulamadan duyduğu memnuniyeti dile getiriyorlar.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin hayvanlara hizmet verdiği Mobil Kısırlaştırma Aracı’nda 5 ayda 256 hayvana müdahale edildi

Gezici Kısırlaştırma Aracı’nda 5 ayda 256 hayvana müdahale

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığına bağlı Veteriner Hizmetleri Şube Müdürlüğü mobil Kısırlaştırma Aracı ile geçici bakımevine ulaştırılmakta güçlük çekilen hayvanların rehabilitasyonunu gerçekleştiriyor. Ocak ayından bu yana toplam 265 sokak hayvanına müdahalede bulunan Mobil Kısırlaştırma Aracı, tedavilerine yenilenen aracıyla devam ediyor.

SOKAK HAYVANLARI İÇİN MOBİL ARAÇ

Mobil Kısırlaştırma Aracı ile hayvanlarının muayene edilmesini isteyen vatandaşlar ilçe belediyelerinden belge alıyor. Belgesini alan vatandaşlara, Mobil Kısırlaştırma Aracı için gün ve saat veriliyor. Vatandaşlar belirlenen gün ve saatte kedilerini getirip gerekli işlemlerini yaptırabiliyor. Mobil araçta kediler kısırlaştırılıyor. Aşı ve gerekli olduğunda da tedavileri yapılabiliyor.

HİJYENİK ORTAM

Öte yandan hizmeti vatandaşların ayağına götüren Mobil Kısırlaştırma Aracı’nın iç ve dış özellikleri yenilendi. Hijyenik bir ortamda Veteriner hekim ve teknikeri tarafından yapılan müdahalelerde sokak hayvanlarına kısırlaştırma, karma ve kuduz aşısı, tedavi, iç dış parazit uygulamaları yapılıyor. Hayvanseverler hayata geçirilen bu uygulamadan duyduğu memnuniyeti dile getiriyorlar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.