Sokak ortasında 17 yerinden bıçaklandı!

Gebze 27.01.2017 - 13:52, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Sokak ortasında 17 yerinden bıçaklandı!

Gebze’de meydan gelen olayda sokak ortasında bir kişi 17 yerinden bıçaklanarak ağır yaralandı.

  Gebze’de meydan gelen olayda sokak ortasında bir kişi 17 yerinden bıçaklanarak ağır yaralandı. Edinilen bilgilere göre: olay Gebze Güzeller Mahallesi 904 sokak üzerinde meydana geldi. Henüz nedeni bilinmeyen bir sebepten dolayı Serkan Y.(33) isimli vatandaş kişi yâda kişiler tarafından 17 yerinden bıçaklandı. Serkan Y.aldığı bıçak darbeleri sonrasında kanlar içerisinde yere yığıldı. YOĞUM BAKIMA ALINDI! Yaşanan korkunç olayı gören çevredeki vatandaşlar hemen 112 acil sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen ekipler Serkan Y.’ı Gebze Medical Park Hastanesine kaldırdı. Ağır yaralı olan vatandaş Medical Parkta yapılan müdahalenin ardından Gebze Fatih Devlet Hastanesi’nde ameliyata daha sonra ise yoğum bakıma alındı. Polis olayla ilgili geniş çapta soruşturma başlattı.
Gebze’de meydan gelen olayda sokak ortasında bir kişi 17 yerinden bıçaklanarak ağır yaralandı.

 

Gebze’de meydan gelen olayda sokak ortasında bir kişi 17 yerinden bıçaklanarak ağır yaralandı. Edinilen bilgilere göre: olay Gebze Güzeller Mahallesi 904 sokak üzerinde meydana geldi. Henüz nedeni bilinmeyen bir sebepten dolayı Serkan Y.(33) isimli vatandaş kişi yâda kişiler tarafından 17 yerinden bıçaklandı. Serkan Y.aldığı bıçak darbeleri sonrasında kanlar içerisinde yere yığıldı.

YOĞUM BAKIMA ALINDI!

Yaşanan korkunç olayı gören çevredeki vatandaşlar hemen 112 acil sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen ekipler Serkan Y.’ı Gebze Medical Park Hastanesine kaldırdı. Ağır yaralı olan vatandaş Medical Parkta yapılan müdahalenin ardından Gebze Fatih Devlet Hastanesi’nde ameliyata daha sonra ise yoğum bakıma alındı. Polis olayla ilgili geniş çapta soruşturma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.