19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

sokaklar bomboş

26.04.2016 - 09:25, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

sokaklar bomboş

Esnaf kepenk kapattı, vatandaşlar çocuklarını okula göndermedi

                          HABER MERKEZİ  Sınır kenti Kilis’te önceki akşam Suriye tarafında IŞİD denetimindeki bölgeden atılan ve bir kadının öldüğü Katyuşa roketatar mermisinin isabet etmesiyle yaralanan Suriyeli Fadıl Emin (23) de yaşamını yitirdi. Emin’in ölümüyle Kilis’te 9 Ocak’tan bu yana Suriye’den atılan roketatar mermilerinin infilak etmesi sonucu ölenlerin sayısı 6’sı Suriye uyruklu olmak üzere 17’ye yükseldi, toplam 58 kişi de yaralandı. Roketatar mermileriyle gerilen kentte okullar boşalırken esnaf kepenk kapattı, bazı vatandaşlar göçe hazırlandıklarını ifade etti.  492 terörist öldürüldü Güvenlik kaynakları IŞİD’e yönelik top atışları ile 370 teröristin öldürüldüğünü bildirdi. Pazar gününü pazartesiye bağlayan gece yarısı 01.00 sıralarında da IŞİD mevzileri, koalisyon güçleri uçakları tarafından vuruldu. Saldırıda, IŞİD’in önemli ölçüde kayıp verdiği ve silah mevzilerinin imha edildiği belirtildi.
Esnaf kepenk kapattı, vatandaşlar çocuklarını okula göndermedi
Kilis diken üstünde sokaklar bomboş
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HABER MERKEZİ 

Sınır kenti Kilis’te önceki akşam Suriye tarafında IŞİD denetimindeki bölgeden atılan ve bir kadının öldüğü Katyuşa roketatar mermisinin isabet etmesiyle yaralanan Suriyeli Fadıl Emin (23) de yaşamını yitirdi. Emin’in ölümüyle Kilis’te 9 Ocak’tan bu yana Suriye’den atılan roketatar mermilerinin infilak etmesi sonucu ölenlerin sayısı 6’sı Suriye uyruklu olmak üzere 17’ye yükseldi, toplam 58 kişi de yaralandı. Roketatar mermileriyle gerilen kentte okullar boşalırken esnaf kepenk kapattı, bazı vatandaşlar göçe hazırlandıklarını ifade etti. 

492 terörist öldürüldü
Güvenlik kaynakları IŞİD’e yönelik top atışları ile 370 teröristin öldürüldüğünü bildirdi. Pazar gününü pazartesiye bağlayan gece yarısı 01.00 sıralarında da IŞİD mevzileri, koalisyon güçleri uçakları tarafından vuruldu. Saldırıda, IŞİD’in önemli ölçüde kayıp verdiği ve silah mevzilerinin imha edildiği belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.