19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Şoktayız! 1-2

Spor 08.05.2017 - 18:45, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Şoktayız! 1-2

3.Lig temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği, Play-Off Yarı Final rövanş karşılaşmasında Diyarbekirspor’a 2-1 yenilerek taraftarlarını kahretti. sarı yeşilli temsilcimizde 2.Lig umutları başka bahara kalırken, 3.Lig’de finalin adı Sakaryaspor-Diyarbekirspor oldu. Sezon başında ligin üstünde bir kadro kurarak şampiyonluğa olan kararlılığını gözler önüne seren Darıca Gençlerbirliği, 2016-2017 sezonunda da hedefine ulaşamadı. Play-Off Yarı Final ilk maçında Diyarbekirspor’u deplasmanda 1-0 yenerek finale göz kırpan sarı yeşilli temsilcimiz, rakibine kendi sahasında 2-1’lik şok skorla boyun eğerek büyük bir hayal kırıklığı yaşadı. İLK YARIDA ETKİSİZDİK Darıca 15 Temmuz Şehir Stadı’nda oynanan mücadeleye sarı yeşilliler tutuk bir oyunla başlarken, oyunun hakimi konuk ekip oldu. Maçtaki ilk ciddi tehlike de konuk ekip Diyarbekirspor’dan geldi. Adem’in soldan ortasında bomboş pozisyonda vuruşunu yapan Mehmet çerçeveyi bulamazken ilk yarıdan gol sesi çıkmadı. DİREKLERİ DÖVDÜK İkinci yarının ilk 20 dakikasında daha diri bir görüntü çizen sarı yeşilli temsilcimiz pozisyonları bulmaya başladı. 50’de Cafercan ve 69’da Özer’le direğe takılan Darıca G.B, 74’te skorda geriye düştü. Serhat Baştan’ın kafa golüne 3 dakika sonra Selçuk Baştürk’le karşılık veren Darıca G.B, yeniden turun kapısını araladı. GERİYE ÇEKİLDİK GOLÜ YEDİK Karşılaşmanın son 10 dakikasında oyunu kendi yarı sahasında kabul eden sarı yeşilliler, geriye çekilmenin faturasını ağır ödedi. Mehmet Özdıraz 86’ncı dakikada attığı golle Darıca G.B’nin 2.Lig umutlarını başka bahara bırakırken, takımının ismini final yazdıran golü kaydetti.  

3.Lig temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği, Play-Off Yarı Final rövanş karşılaşmasında Diyarbekirspor’a 2-1 yenilerek taraftarlarını kahretti. sarı yeşilli temsilcimizde 2.Lig umutları başka bahara kalırken, 3.Lig’de finalin adı Sakaryaspor-Diyarbekirspor oldu.

Sezon başında ligin üstünde bir kadro kurarak şampiyonluğa olan kararlılığını gözler önüne seren Darıca Gençlerbirliği, 2016-2017 sezonunda da hedefine ulaşamadı. Play-Off Yarı Final ilk maçında Diyarbekirspor’u deplasmanda 1-0 yenerek finale göz kırpan sarı yeşilli temsilcimiz, rakibine kendi sahasında 2-1’lik şok skorla boyun eğerek büyük bir hayal kırıklığı yaşadı.

İLK YARIDA ETKİSİZDİK

Darıca 15 Temmuz Şehir Stadı’nda oynanan mücadeleye sarı yeşilliler tutuk bir oyunla başlarken, oyunun hakimi konuk ekip oldu. Maçtaki ilk ciddi tehlike de konuk ekip Diyarbekirspor’dan geldi. Adem’in soldan ortasında bomboş pozisyonda vuruşunu yapan Mehmet çerçeveyi bulamazken ilk yarıdan gol sesi çıkmadı.

DİREKLERİ DÖVDÜK

İkinci yarının ilk 20 dakikasında daha diri bir görüntü çizen sarı yeşilli temsilcimiz pozisyonları bulmaya başladı. 50’de Cafercan ve 69’da Özer’le direğe takılan Darıca G.B, 74’te skorda geriye düştü. Serhat Baştan’ın kafa golüne 3 dakika sonra Selçuk Baştürk’le karşılık veren Darıca G.B, yeniden turun kapısını araladı.

GERİYE ÇEKİLDİK GOLÜ YEDİK

Karşılaşmanın son 10 dakikasında oyunu kendi yarı sahasında kabul eden sarı yeşilliler, geriye çekilmenin faturasını ağır ödedi. Mehmet Özdıraz 86’ncı dakikada attığı golle Darıca G.B’nin 2.Lig umutlarını başka bahara bırakırken, takımının ismini final yazdıran golü kaydetti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.