Solmaz, İzinli Gönderici Yetkisi İle Hizmet Veriyor

Gebze 09.08.2018 - 10:06, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Solmaz, İzinli Gönderici Yetkisi İle Hizmet Veriyor

Solmaz Gümrük Müşavirliği A.Ş. Gebze fabrikası T.C. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı’nca verilen Yetkilendirilmiş Yükümlü Sertifikası (YYS) ile hizmet veriyor.

Gümrük, depolama ve taşımacılık alanlarında entegre hizmetler sunan Solmaz Gümrük Müşavirliği A.Ş, Gebze fabrikası 2014 yılından bu yana T.C. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı’nca verilen Yetkilendirilmiş Yükümlü Sertifikasını (YYS) almaya hak kazandı. Fabrika yetkililerinden yapılan yazılı açıklamada, “Uluslararası tedarik zinciri güvenliği ve dolayısıyla YYS kurgusunun kendini devamlı yenileyen bir yapıya sahip olması nedeniyle, Solmaz Gümrük Müşavirliği A.Ş. ailesi olarak ‘Uluslararası Tedarik Zinciri Güvenliği’ odaklı bir yönetim anlayışı ile sektörde fark yaratan kaliteli hizmet sunumlarımızı her geçen gün daha da ileri taşımak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. MUTLULUK DUYUYORUZ 40. hizmet yılını kutladığımız 2018 yılı içerisinde T.C. Ticaret Bakanlığı’nca Hadımköy, Büyükçekmece ve Gebze Lojistik Merkezlerimizde gerçekleştirilen denetim sonrasında bu tesislerimize İzinli Gönderici yetkisi tanındığını sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz. Bu yetki kapsamında, firmamıza ihracat eşyasının transitine yönelik işlemlerinin (aracın mühürlenmesi de dahil olmak üzere), a) İhracatçı, ihracatta yerinde gümrükleme iznine sahipse tercihe bağlı olarak ihracatçının tesislerinde ya da Solmaz’ın anılan lojistik merkezlerinde, b) İhracatçı, ihracatta yerinde gümrükleme iznine sahip değilse, Solmaz’ın yetki kapsamındaki lojistik merkezlerinde yapılması imkânı ve dolayısıyla eşyayı hareket (iç) gümrük müdürlüğüne sunmaksızın, doğrudan çıkış (sınır) gümrük idaresine sevk etme hakkı tanınmıştır. Böylece ihracatçı firmalarımıza daha hızlı gönderim yapma imkânı sağlıyoruz. Solmaz, siz iş ortaklarımızın işlerine değer katmak için tüm yenilikleri takip etmeye ve iş yapış şekillerine dahil etmeye devam edecektir.” İfadelerine yer verildi.
Solmaz Gümrük Müşavirliği A.Ş. Gebze fabrikası T.C. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı’nca verilen Yetkilendirilmiş Yükümlü Sertifikası (YYS) ile hizmet veriyor.

Gümrük, depolama ve taşımacılık alanlarında entegre hizmetler sunan Solmaz Gümrük Müşavirliği A.Ş, Gebze fabrikası 2014 yılından bu yana T.C. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı’nca verilen Yetkilendirilmiş Yükümlü Sertifikasını (YYS) almaya hak kazandı. Fabrika yetkililerinden yapılan yazılı açıklamada, “Uluslararası tedarik zinciri güvenliği ve dolayısıyla YYS kurgusunun kendini devamlı yenileyen bir yapıya sahip olması nedeniyle, Solmaz Gümrük Müşavirliği A.Ş. ailesi olarak ‘Uluslararası Tedarik Zinciri Güvenliği’ odaklı bir yönetim anlayışı ile sektörde fark yaratan kaliteli hizmet sunumlarımızı her geçen gün daha da ileri taşımak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

MUTLULUK DUYUYORUZ

40. hizmet yılını kutladığımız 2018 yılı içerisinde T.C. Ticaret Bakanlığı’nca Hadımköy, Büyükçekmece ve Gebze Lojistik Merkezlerimizde gerçekleştirilen denetim sonrasında bu tesislerimize İzinli Gönderici yetkisi tanındığını sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz. Bu yetki kapsamında, firmamıza ihracat eşyasının transitine yönelik işlemlerinin (aracın mühürlenmesi de dahil olmak üzere), a) İhracatçı, ihracatta yerinde gümrükleme iznine sahipse tercihe bağlı olarak ihracatçının tesislerinde ya da Solmaz’ın anılan lojistik merkezlerinde, b) İhracatçı, ihracatta yerinde gümrükleme iznine sahip değilse, Solmaz’ın yetki kapsamındaki lojistik merkezlerinde yapılması imkânı ve dolayısıyla eşyayı hareket (iç) gümrük müdürlüğüne sunmaksızın, doğrudan çıkış (sınır) gümrük idaresine sevk etme hakkı tanınmıştır. Böylece ihracatçı firmalarımıza daha hızlı gönderim yapma imkânı sağlıyoruz. Solmaz, siz iş ortaklarımızın işlerine değer katmak için tüm yenilikleri takip etmeye ve iş yapış şekillerine dahil etmeye devam edecektir.” İfadelerine yer verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.