Sömestrda Tatilcilerin Akınına Uğradı

Ekonomi 21.01.2018 - 13:16, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Sömestrda Tatilcilerin Akınına Uğradı

Beyaz cennet Uludağ ve doğa harikası Abant Tabiat Parkı sömestr tatilinde ziyaretçi akınına uğradı. Araç kuyrukları kilometrelerce uzadı. Kış turizminin en önemli merkezlerinden Uludağ'da sömestr tatili hareketliliği yaşanıyor. Okulların tatile girmesi ve hafta sonu olmasıyla birlikte çocuklarını alan vatandaşlar Uludağ'a akın etti. KAR KALINLIĞI 130 SANTİMETRE Yerli ve yabancı binlerce turist pistleri doldurdu. Pistlerde kayak ve snowboard yaparak vakit geçiren tatilciler Uludağ'ın tadını çıkartıyor. Pistlerin en renklisi ise acemi kayakçılar oldu. Düşen ve birbirleriyle çarpışan acemi kayakçılar neşeli görüntüler sergiledi. Telsiyej ve teleskide uzun kuyruklar oluştu. Kar kalınlığının 130 santimetre olarak ölçüldüğü Uludağ'da güneşli hava olması tatilcileri mutlu etti. 

Beyaz cennet Uludağ ve doğa harikası Abant Tabiat Parkı sömestr tatilinde ziyaretçi akınına uğradı. Araç kuyrukları kilometrelerce uzadı. Kış turizminin en önemli merkezlerinden Uludağ'da sömestr tatili hareketliliği yaşanıyor. Okulların tatile girmesi ve hafta sonu olmasıyla birlikte çocuklarını alan vatandaşlar Uludağ'a akın etti.

KAR KALINLIĞI 130 SANTİMETRE

Yerli ve yabancı binlerce turist pistleri doldurdu. Pistlerde kayak ve snowboard yaparak vakit geçiren tatilciler Uludağ'ın tadını çıkartıyor. Pistlerin en renklisi ise acemi kayakçılar oldu. Düşen ve birbirleriyle çarpışan acemi kayakçılar neşeli görüntüler sergiledi. Telsiyej ve teleskide uzun kuyruklar oluştu. Kar kalınlığının 130 santimetre olarak ölçüldüğü Uludağ'da güneşli hava olması tatilcileri mutlu etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.