Son bilet Pazarspor’un

Spor 28.07.2020 - 21:38, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Son bilet Pazarspor’un

Ve 2’Lig’e son bilet Pazarspor’un oldu. Yarı finalde Nevşehir Belediyespor’u 2-1’lik skorla geçen Karadeniz temsilcisi, final maçında da Somaspor’u 3-2 yenerek 3.Lig 3.Grup Play-Off şampiyonu olup adını 2.Lig’e yazdırdı. 3.Lig’de Play-Off maçları dün oynanan Somaspor-Pazarspor maçıyla tamamlandı. 3.Lig ekibimiz Darıca Gençlerbirliği A.Ş’nin de yer aldığı 3.Grup finalinde Somaspor’u 3-2’lik skorla deviren Karadeniz ekibi Pazarspor, adını 2.Lig’e yazdıran son takım oldu. Yarı final maçında Play-Off’un favorilerinden Nevşehir Belediyespor’u 2-1 devirme başarısı gösteren Pazarspor, final maçında da iyi bir performans göstererek 2.Lig vizesini kaptı. Antalya Calista Sport Center'da oynanan maçın ardından sosyal mesafe kurallarına göre düzenlenen törende Pazarspor, kupasını TFF Başkan Vekili Yılmaz Büyükaydın'dan aldı. 1.Grup’ta Anagold 24 Erzincanspor, 2.Grup’ta ise Turgutluspor 2.Lig’e çıkan diğer takımlar olmuşlardı. 3.Lig’de direkt olarak çıkan takımlar ise Serik Belediyespor, Kocaelispor ve Karacabey Belediyespor olmuştu.

Ve 2’Lig’e son bilet Pazarspor’un oldu. Yarı finalde Nevşehir Belediyespor’u 2-1’lik skorla geçen Karadeniz temsilcisi, final maçında da Somaspor’u 3-2 yenerek 3.Lig 3.Grup Play-Off şampiyonu olup adını 2.Lig’e yazdırdı.

3.Lig’de Play-Off maçları dün oynanan Somaspor-Pazarspor maçıyla tamamlandı. 3.Lig ekibimiz Darıca Gençlerbirliği A.Ş’nin de yer aldığı 3.Grup finalinde Somaspor’u 3-2’lik skorla deviren Karadeniz ekibi Pazarspor, adını 2.Lig’e yazdıran son takım oldu. Yarı final maçında Play-Off’un favorilerinden Nevşehir Belediyespor’u 2-1 devirme başarısı gösteren Pazarspor, final maçında da iyi bir performans göstererek 2.Lig vizesini kaptı. Antalya Calista Sport Center'da oynanan maçın ardından sosyal mesafe kurallarına göre düzenlenen törende Pazarspor, kupasını TFF Başkan Vekili Yılmaz Büyükaydın'dan aldı. 1.Grup’ta Anagold 24 Erzincanspor, 2.Grup’ta ise Turgutluspor 2.Lig’e çıkan diğer takımlar olmuşlardı. 3.Lig’de direkt olarak çıkan takımlar ise Serik Belediyespor, Kocaelispor ve Karacabey Belediyespor olmuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.