Son dakika...

17.05.2019 - 08:52, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Son dakika...

Operasyon başladı! Çok sayıda gözaltı kararı var İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca FETÖ'nün TSK yapılanmasına yönelik soruşturma kapsamında, 48 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.

  İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca Fetullahçı Terör  Örgütü'nün (FETÖ) TSKyapılanmasına yönelik soruşturma kapsamında, 48 şüpheli  hakkında gözaltı kararı verildi.  İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosunca  FETÖ'nün TSK yapılanmasına ilişkin soruşturma kapsamında, itirafçı askerlerden  alınan ifade ve teşhis işlemleri sonucunda askeri şahıslardan sorumlu örgütsel  tabirle öğretmen olarak faaliyet gösteren şüphelilere ulaşıldı. Bu kapsamda, örgüt mensuplarını TSK yapılanmasına sızdırdığı, kod adı  ve askeri okul sınav sorularını verdiği gerekçesiyle 48 sivil şahıs hakkında  gözaltı kararı çıkarıldı Şüphelilerin yakalanması için İstanbul Emniyet Müdürlüğünce operasyon  başlatıldı.
Operasyon başladı! Çok sayıda gözaltı kararı var İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca FETÖ'nün TSK yapılanmasına yönelik soruşturma kapsamında, 48 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.

 

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca Fetullahçı Terör  Örgütü'nün (FETÖ) TSKyapılanmasına yönelik soruşturma kapsamında, 48 şüpheli  hakkında gözaltı kararı verildi. 

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosunca  FETÖ'nün TSK yapılanmasına ilişkin soruşturma kapsamında, itirafçı askerlerden  alınan ifade ve teşhis işlemleri sonucunda askeri şahıslardan sorumlu örgütsel  tabirle öğretmen olarak faaliyet gösteren şüphelilere ulaşıldı.

Bu kapsamda, örgüt mensuplarını TSK yapılanmasına sızdırdığı, kod adı  ve askeri okul sınav sorularını verdiği gerekçesiyle 48 sivil şahıs hakkında  gözaltı kararı çıkarıldı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.