SON DAKİKA...KULÜP MÜDÜRÜNÜ VURDULAR

Spor 05.02.2018 - 20:21, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

SON DAKİKA...KULÜP MÜDÜRÜNÜ VURDULAR

İşten çıkarılan masör kulüp müdürünü ve bir futbolcuyu vurdu.

TFF 2. Lig takımlarından Kastamonuspor 1966'da olay... Kulüp binasında silahlar çekildi. Kulüp Müdürü Eren Uzun ile futbolcu Salih Sefercik'in ayaklarından vurulduğu öğrenildi. Daha önce kulüpte masörlük yapan, işten çıkarılan fakat İŞKUR başvurusu sonrası nedeniyle yeniden göreve başlayan Emre isimli bir şahısın Kulüp Müdürü Eren Uzun ile futbolcu Salih Sefercik'i ayaklarından vurduğu öne sürüldü. Saldırının ardından Eren Uzun ile Salih Sefercik acil olarak hastaneye kaldırıldı.  TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Kastamonuspor bu hafta oynadığı maçta Mersin İdmanyurdu'nu 3-0 mağlup etti. Kastamonuspor ligde 20. haftanın sonunda 29 puanla 9. sırada yer alıyor. 
İşten çıkarılan masör kulüp müdürünü ve bir futbolcuyu vurdu.

TFF 2. Lig takımlarından Kastamonuspor 1966'da olay... Kulüp binasında silahlar çekildi. Kulüp Müdürü Eren Uzun ile futbolcu Salih Sefercik'in ayaklarından vurulduğu öğrenildi.

Daha önce kulüpte masörlük yapan, işten çıkarılan fakat İŞKUR başvurusu sonrası nedeniyle yeniden göreve başlayan Emre isimli bir şahısın Kulüp Müdürü Eren Uzun ile futbolcu Salih Sefercik'i ayaklarından vurduğu öne sürüldü. Saldırının ardından Eren Uzun ile Salih Sefercik acil olarak hastaneye kaldırıldı. 

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Kastamonuspor bu hafta oynadığı maçta Mersin İdmanyurdu'nu 3-0 mağlup etti. Kastamonuspor ligde 20. haftanın sonunda 29 puanla 9. sırada yer alıyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.