19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

SON DAKİKA...Şiddetli Geliyor

05.01.2016 - 21:04, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

SON DAKİKA...Şiddetli Geliyor

Meteoroloji, İstanbul'un Anadolu Yakası'nda kuvvetli yağış beklendiğini duyurarak vatandaşları uyardı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, kuvvetli yağış uyarısı yapıldı. Açıklamada, "İstanbul Anadolu yakası (Tuzla, Kartal, Pendik, Sultanbeyli çevreleri) ile Kocaeli ve Sakarya çevrelerinde yerel olarak kuvvetli sağanak yağış beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (ani sel, su baskını, ulaşımda aksamalar vb.) ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir" ifadelerine yer verildi. BALIKESİR İÇİN 'ÇOK KUVVETLİ' YAĞIŞ UYARISI   Öte yandan Balıkesir'de merkez ve 10 ilçede çok kuvvetli yağış beklendiği belirtilerek vatandaşlar uyarıldı. Balıkesir Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, Meteoroloji 2. Bölge Müdürlüğü'nden alınan verilere göre, son tahmin ve değerlendirmelerde Balıkesir merkez ile İvrindi, Savaştepe, Balya, Gönen, Manyas, Kepsut, Susurluk, Dursunbey, Bigadiç ve Sındırgı ilçelerinde gece "çok kuvvetli" yağış beklendiği belirtildi.
Meteoroloji, İstanbul'un Anadolu Yakası'nda kuvvetli yağış beklendiğini duyurarak vatandaşları uyardı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, kuvvetli yağış uyarısı yapıldı. Açıklamada, "İstanbul Anadolu yakası (Tuzla, Kartal, Pendik, Sultanbeyli çevreleri) ile Kocaeli ve Sakarya çevrelerinde yerel olarak kuvvetli sağanak yağış beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (ani sel, su baskını, ulaşımda aksamalar vb.) ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir" ifadelerine yer verildi.

BALIKESİR İÇİN 'ÇOK KUVVETLİ' YAĞIŞ UYARISI

 

Öte yandan Balıkesir'de merkez ve 10 ilçede çok kuvvetli yağış beklendiği belirtilerek vatandaşlar uyarıldı. Balıkesir Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, Meteoroloji 2. Bölge Müdürlüğü'nden alınan verilere göre, son tahmin ve değerlendirmelerde Balıkesir merkez ile İvrindi, Savaştepe, Balya, Gönen, Manyas, Kepsut, Susurluk, Dursunbey, Bigadiç ve Sındırgı ilçelerinde gece "çok kuvvetli" yağış beklendiği belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.