Son düdüğe kadar mücadele!

Spor 11.12.2015 - 13:08, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Son düdüğe kadar mücadele!

Pazar günü sahasında Ergene Velimeşespor’la kritik bir 90 dakikaya çıkacak olan Gebzespor’da tüm hesaplar 3 puan üzerine yapılıyor. Zorlu maçların oynanacağı haftadan karlı çıkmanın planlarını yapan Mor Menekşeler, evinde puan kaybı yaşamak istemiyor. Evinde oynadığı son 3 maçtan 9 puan çıkararak iç saha avantajını iyi kullanan Gebzespor, Velimeşe karşısında aynı başarıyı sürdürme amacında. DEMİR’DEN FUTBOLCULARA UYARI Gebzespor Teknik Direktörü Cengiz Demir, dün yapılan çift kale maç öncesinde futbolcularıyla bir toplantı yaparak uyarılarda bulundu. Rakibin zaaflarını ve tehlikeli yönlerini futbolcularına adeta ezberleyen deneyimli teknik adam, futbolcularından kendilerine güvenmelerini ve basit oynamalarını istedi. Demir, son düdüğe kadar mücadele eden bir takım görmek istediğini yineleyerek, futbolcularına güvendiğini de sözlerine ekledi.

Pazar günü sahasında Ergene Velimeşespor’la kritik bir 90 dakikaya çıkacak olan Gebzespor’da tüm hesaplar 3 puan üzerine yapılıyor. Zorlu maçların oynanacağı haftadan karlı çıkmanın planlarını yapan Mor Menekşeler, evinde puan kaybı yaşamak istemiyor. Evinde oynadığı son 3 maçtan 9 puan çıkararak iç saha avantajını iyi kullanan Gebzespor, Velimeşe karşısında aynı başarıyı sürdürme amacında.

DEMİR’DEN FUTBOLCULARA UYARI

Gebzespor Teknik Direktörü Cengiz Demir, dün yapılan çift kale maç öncesinde futbolcularıyla bir toplantı yaparak uyarılarda bulundu. Rakibin zaaflarını ve tehlikeli yönlerini futbolcularına adeta ezberleyen deneyimli teknik adam, futbolcularından kendilerine güvenmelerini ve basit oynamalarını istedi. Demir, son düdüğe kadar mücadele eden bir takım görmek istediğini yineleyerek, futbolcularına güvendiğini de sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.