Son düdüğe kadar mücadele!

Spor 21.04.2016 - 09:45, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Son düdüğe kadar mücadele!

Çorum yenilgisinin izlerini silmek isteyen Darıca G.B, Pazar günü Erzincanspor’u eli boş göndererek umudunu son haftaya taşımak istiyor. Rakiplerinin puan kaybedeceğine inanan sarı yeşilliler, Darıca G.B camiasına 3 puan sözü vererek destek istediler.

3.Lig 3.Grup’ta son iki haftaya girilirken nefesler tutuldu. Çorum Belediyespor’a yenilerek avantajını yitiren Darıca Gençlerbirliği, gözünü Pazar günü sahasında oynayacağı 24 Erzincanspor maçına çevirdi. Kalan 2 maçını kazanmaktan başka çaresi olmayan sarı yeşilli temsilcimiz, son iç saha maçında taraftarlarına 3 puan hediye etmek istiyor. Umutlarını son haftaya taşıma adına mutlak kazanması gereken maçta taraftarlarının desteğini bekleyen sarı yeşilliler, son düdüğe kadar inancını yitirmek istemiyor. SAKAT YA DA CEZALI YOK Kritik maçın hazırlıklarını sürdüren Darıca G.B’de bu maç öncesinde sakat ya da cezalı futboclunun olmaması teknik heyeti yüzünü bir nebze olsun güldürüyor. Dün saat 11:30’da yapılan antrenmanda futbolcularıuyla görüşme yapan Teknik Direktör Ramazan Silin, futbolcularını bu maça hem mental hem de taktiksel olarak hazırlıyor. Darıca G.B, Bugün saat 11:30’da taktiksel çift kale maçla Erzincanspor maçının hazırlıklarına devam edecek.
Çorum yenilgisinin izlerini silmek isteyen Darıca G.B, Pazar günü Erzincanspor’u eli boş göndererek umudunu son haftaya taşımak istiyor. Rakiplerinin puan kaybedeceğine inanan sarı yeşilliler, Darıca G.B camiasına 3 puan sözü vererek destek istediler.

3.Lig 3.Grup’ta son iki haftaya girilirken nefesler tutuldu. Çorum Belediyespor’a yenilerek avantajını yitiren Darıca Gençlerbirliği, gözünü Pazar günü sahasında oynayacağı 24 Erzincanspor maçına çevirdi. Kalan 2 maçını kazanmaktan başka çaresi olmayan sarı yeşilli temsilcimiz, son iç saha maçında taraftarlarına 3 puan hediye etmek istiyor. Umutlarını son haftaya taşıma adına mutlak kazanması gereken maçta taraftarlarının desteğini bekleyen sarı yeşilliler, son düdüğe kadar inancını yitirmek istemiyor.

SAKAT YA DA CEZALI YOK

Kritik maçın hazırlıklarını sürdüren Darıca G.B’de bu maç öncesinde sakat ya da cezalı futboclunun olmaması teknik heyeti yüzünü bir nebze olsun güldürüyor. Dün saat 11:30’da yapılan antrenmanda futbolcularıuyla görüşme yapan Teknik Direktör Ramazan Silin, futbolcularını bu maça hem mental hem de taktiksel olarak hazırlıyor. Darıca G.B, Bugün saat 11:30’da taktiksel çift kale maçla Erzincanspor maçının hazırlıklarına devam edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.