19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Son istişare Dilovası’nda

Dilovası 22.01.2019 - 12:16, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Son istişare Dilovası’nda

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü 12 İlçe istişare toplantısını Dilovası ile tamamladı. Geçtiğimiz hafta Kocaeli’nin 12 ilçe teşkilatına ziyaretler gerçekleştirerek, istişare toplantıları başlatan MHP İl başkanı Aydın Ünlü, bu kapsamda son durak olan Dilovası’nda partililerle bir araya geldi.

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü 12 İlçe istişare toplantısını Dilovası ile tamamladı. Geçtiğimiz hafta Kocaeli’nin 12 ilçe teşkilatına ziyaretler gerçekleştirerek, istişare toplantıları başlatan MHP İl başkanı Aydın Ünlü, bu kapsamda son durak olan Dilovası’nda partililerle bir araya geldi. İlçe Başkanı Ali Osman Ayaz ve Dilovalı Ülkücülerle bir araya gelen İl başkanı Ünlü, 31 Mart Yerel seçimlerine dair değerlendirmeler yaptı. MECLİS ÜYESİ ÇAĞRISI MHP’nin Cumhur İttifakı kapsamında Kocaeli’de Belediye Başkan Adayı çıkarmadığını hatırlatan Ünlü, buna rağmen Genel merkez tarafından genelge doğrultusunda tüm ilçelerde MHP logosuyla Belediye Meclis Üyesi seçimlerine gireceklerini hatırlattı. MHP için Belediye meclislerinin önemli olduğunu vurgulayan Ünlü, Şubat ayına kadar başvuruların alınacağını hatırlatarak, seçimlerde yarışmak isteyenleri Meclis Üyesi adayı olmaya davet etti. Teşkilatlardan İttifak ruhuna zarar vermeden hareket etmelerini isteyen Ünlü, Kocaeli’de yeni bir 13-0 zaferine hazır olduklarını söyledi. Cumhur İttifakı’nın makam beklentisi olmadığını ve asıl gayenin beka sorunu olduğunu altını çizen Ünlü, İttifak Adaylarına desteklerinin tam olduğunu bir kez daha yineledi.
MHP İl Başkanı Aydın Ünlü 12 İlçe istişare toplantısını Dilovası ile tamamladı. Geçtiğimiz hafta Kocaeli’nin 12 ilçe teşkilatına ziyaretler gerçekleştirerek, istişare toplantıları başlatan MHP İl başkanı Aydın Ünlü, bu kapsamda son durak olan Dilovası’nda partililerle bir araya geldi.

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü 12 İlçe istişare toplantısını Dilovası ile tamamladı. Geçtiğimiz hafta Kocaeli’nin 12 ilçe teşkilatına ziyaretler gerçekleştirerek, istişare toplantıları başlatan MHP İl başkanı Aydın Ünlü, bu kapsamda son durak olan Dilovası’nda partililerle bir araya geldi. İlçe Başkanı Ali Osman Ayaz ve Dilovalı Ülkücülerle bir araya gelen İl başkanı Ünlü, 31 Mart Yerel seçimlerine dair değerlendirmeler yaptı.

MECLİS ÜYESİ ÇAĞRISI

MHP’nin Cumhur İttifakı kapsamında Kocaeli’de Belediye Başkan Adayı çıkarmadığını hatırlatan Ünlü, buna rağmen Genel merkez tarafından genelge doğrultusunda tüm ilçelerde MHP logosuyla Belediye Meclis Üyesi seçimlerine gireceklerini hatırlattı. MHP için Belediye meclislerinin önemli olduğunu vurgulayan Ünlü, Şubat ayına kadar başvuruların alınacağını hatırlatarak, seçimlerde yarışmak isteyenleri Meclis Üyesi adayı olmaya davet etti. Teşkilatlardan İttifak ruhuna zarar vermeden hareket etmelerini isteyen Ünlü, Kocaeli’de yeni bir 13-0 zaferine hazır olduklarını söyledi. Cumhur İttifakı’nın makam beklentisi olmadığını ve asıl gayenin beka sorunu olduğunu altını çizen Ünlü, İttifak Adaylarına desteklerinin tam olduğunu bir kez daha yineledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.