Son söz 30 Haziran’da!

Spor 25.06.2018 - 12:18, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Son söz 30 Haziran’da!

GEBZESPOR’DA YENİ KULÜP BAŞKANININ BELLİ OLACAĞI KONGRE 30 HAZİRAN’A KALDI

Gebzespor’da Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı’na hiçbir delegenin katılmaması nedeniyle kongre bir kez daha ertelendi. Mor beyazlılarda yeni kulüp başkanının belli olacağı 30 Haziran’daki kongrenin ikinci oturumu çoğunluk aranmaksızın gerçekleşecek. Haftalardır yeni kulüp başkanını arayan Gebzespor’da bir kongre daha ertelendi. 118 delegenin oy kullanma hakkı bulunduğu kongrenin ilk oturumuna hiçbir delegenin katılmaması sebebiyle, genel kurul toplantısı haftaya kaldı. Kongre, 30 Haziran Cumartesi günü saat 10.00’da çoğunluğa bakılmaksızın aynı gündemle kulüp tesislerinde yapılacak. Gebzespor’un 3.Lig’e çıkmasına sağladığı maddi ve manevi destekle büyük katkı sunan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in, genel seçimlerin geride kalmasının ardından önümüzdeki günlerde yeni kulüp başkanını işaret etmesi bekleniyor.
GEBZESPOR’DA YENİ KULÜP BAŞKANININ BELLİ OLACAĞI KONGRE 30 HAZİRAN’A KALDI

Gebzespor’da Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı’na hiçbir delegenin katılmaması nedeniyle kongre bir kez daha ertelendi. Mor beyazlılarda yeni kulüp başkanının belli olacağı 30 Haziran’daki kongrenin ikinci oturumu çoğunluk aranmaksızın gerçekleşecek.

Haftalardır yeni kulüp başkanını arayan Gebzespor’da bir kongre daha ertelendi. 118 delegenin oy kullanma hakkı bulunduğu kongrenin ilk oturumuna hiçbir delegenin katılmaması sebebiyle, genel kurul toplantısı haftaya kaldı. Kongre, 30 Haziran Cumartesi günü saat 10.00’da çoğunluğa bakılmaksızın aynı gündemle kulüp tesislerinde yapılacak. Gebzespor’un 3.Lig’e çıkmasına sağladığı maddi ve manevi destekle büyük katkı sunan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in, genel seçimlerin geride kalmasının ardından önümüzdeki günlerde yeni kulüp başkanını işaret etmesi bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.