Sönmezyıldız ikinci kez dede oldu

Darıca 15.10.2020 - 15:41, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Sönmezyıldız ikinci kez dede oldu

Sönmezyıldız ikinci kez dede oldu

Darıca Esnaf Kefaret Kooperatif Başkanı Kaplan Sönmezyıldız ikinci kez dede oldu. Darıca Esnaf Kefaret Kooperatif Başkanı Kaplan Sönmezyıldız’ın oğlu Taylan’ın, Zeynep adında bir kızı oldu. İkinci kez dede olmanın mutluluğunu yaşayan Kaplan Sönmez, sevincini bizimle paylaştı. Ümit Medya ailesi olarak Darıca Esnaf Kefaret Kooperatif Başkanı Kaplan Sönmezyıldız’a hayırlı olsun dileklerimizi iletiyoruz.
Sönmezyıldız ikinci kez dede oldu

Darıca Esnaf Kefaret Kooperatif Başkanı Kaplan Sönmezyıldız ikinci kez dede oldu.

Darıca Esnaf Kefaret Kooperatif Başkanı Kaplan Sönmezyıldız’ın oğlu Taylan’ın, Zeynep adında bir kızı oldu. İkinci kez dede olmanın mutluluğunu yaşayan Kaplan Sönmez, sevincini bizimle paylaştı. Ümit Medya ailesi olarak Darıca Esnaf Kefaret Kooperatif Başkanı Kaplan Sönmezyıldız’a hayırlı olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.