19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Sonu şampiyonluk olsun!

Spor 24.07.2018 - 16:57, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Sonu şampiyonluk olsun!

ÇAYIROVASPOR YENİ SEZON HAZIRLIKLARINA START VERDİ

Geçen sezon gösterdiği başarılı performansla BAL’da ses getiren ve yeni sezona şampiyonluk hedefiyle girecek olan Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz Çayırovaspor, 2018-2019 sezonunun hazırlıklarına start verdi. Yeni transferlerinin yanı sıra, alt yapı ve denenmeye gelen oyuncular ile birlikte toplamda 32 kişilik kadroyla sahaya inen yeşil siyahlılar, Teknik Direktör Erol Çağlın yönetiminde sezonun ilk çalışmasını saat 18.00’da gerçekleştirdi.  Öte yandan yeşil siyahlıların ilk çalışmasını Çayırovaspor Başkanı Şevket Külte, Asbaşkan Vahdet Kılıç, Alt Yapı Sorumlusu Ahmet Ünal ve Kulüp Müdürü Birol Köksal da izledi. ÇAĞLIN: SEZONA HAZIR GİRECEĞİZ Çayırovaspor Teknik Direktörü Erol Çağlın topbaşı sonrasında yaptığı açıklamada, ‘’Öncelikle yeni sezonun Çayırovaspor camiasına hayırlı olmasını diliyorum. İlk etap çalışmalarında yapacağımız kondisyon  yüklemelerinin yanı sıra hem oyun mantalitemizi hem de oyunsal formatımızı takımımıza monte etmeye çalışacağız. Bize güvenenleri mahcup etmeme adına çok çalışarak yeni sezona hazır gireceğiz’’dedi.
ÇAYIROVASPOR YENİ SEZON HAZIRLIKLARINA START VERDİ

Geçen sezon gösterdiği başarılı performansla BAL’da ses getiren ve yeni sezona şampiyonluk hedefiyle girecek olan Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz Çayırovaspor, 2018-2019 sezonunun hazırlıklarına start verdi.

Yeni transferlerinin yanı sıra, alt yapı ve denenmeye gelen oyuncular ile birlikte toplamda 32 kişilik kadroyla sahaya inen yeşil siyahlılar, Teknik Direktör Erol Çağlın yönetiminde sezonun ilk çalışmasını saat 18.00’da gerçekleştirdi.  Öte yandan yeşil siyahlıların ilk çalışmasını Çayırovaspor Başkanı Şevket Külte, Asbaşkan Vahdet Kılıç, Alt Yapı Sorumlusu Ahmet Ünal ve Kulüp Müdürü Birol Köksal da izledi.

ÇAĞLIN: SEZONA HAZIR GİRECEĞİZ

Çayırovaspor Teknik Direktörü Erol Çağlın topbaşı sonrasında yaptığı açıklamada, ‘’Öncelikle yeni sezonun Çayırovaspor camiasına hayırlı olmasını diliyorum. İlk etap çalışmalarında yapacağımız kondisyon  yüklemelerinin yanı sıra hem oyun mantalitemizi hem de oyunsal formatımızı takımımıza monte etmeye çalışacağız. Bize güvenenleri mahcup etmeme adına çok çalışarak yeni sezona hazır gireceğiz’’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.