19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

SORUN ÇÖZÜLDÜ!

Kocaeli 01.04.2016 - 09:53, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

SORUN ÇÖZÜLDÜ!

SGK ile TEB arasında yürütülen ilaç alım protokolünde, Başbakan'ın kamu adına rakamı revize etmesi ile kamu ile eczacılar arasında mutabakata varıldığı bildirildi Başbakan Davutoğlu, Türkiye Eczacılar Birliği yönetimini kabul etti. Kabulde Başbakan'nın kamu adına rakamı revize etmesiyle kamu ile eczacılar arasında bir mutabakata varıldığı belirtildi. ÇANKAYA'DA İLAÇ ZİRVESİ Başbakan Ahmet Davutoğlu, Türkiye Eczacılar Birliği yönetimini Çankaya'da kabul etti. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu'nun da bulunduğu kabulde Başbakanı'nın kamu adına rakamı revize etmesi ile kamu ile eczacılar arasında bir mutabakata varıldı. DETAYLAR AÇIKLANACAK Mutabakatın detayları Bakan Soylu'nun ve TEB tarafından SGK'da yapılacak açıklamayla kamuoyuna duyurulacağı belirtildi. BAKAN SOYLU AÇIKLAMA YAPTI Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, ilaçta protokol krizine ilişkin açıklama yaptı. Soylu, "Sayın Başbakanımızın huzurunda, bir noktaya varabildiğimizi ifade etmek istiyorum. Hep birlikte bir çözüm üretilmesi konusunda bir mutabakata varıldığını ifade etmek istiyorum" dedi.

SGK ile TEB arasında yürütülen ilaç alım protokolünde, Başbakan'ın kamu adına rakamı revize etmesi ile kamu ile eczacılar arasında mutabakata varıldığı bildirildi

Başbakan Davutoğlu, Türkiye Eczacılar Birliği yönetimini kabul etti. Kabulde Başbakan'nın kamu adına rakamı revize etmesiyle kamu ile eczacılar arasında bir mutabakata varıldığı belirtildi.

ÇANKAYA'DA İLAÇ ZİRVESİ
Başbakan Ahmet Davutoğlu, Türkiye Eczacılar Birliği yönetimini Çankaya'da kabul etti.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu'nun da bulunduğu kabulde Başbakanı'nın kamu adına rakamı revize etmesi ile kamu ile eczacılar arasında bir mutabakata varıldı.

DETAYLAR AÇIKLANACAK
Mutabakatın detayları Bakan Soylu'nun ve TEB tarafından SGK'da yapılacak açıklamayla kamuoyuna duyurulacağı belirtildi.

BAKAN SOYLU AÇIKLAMA YAPTI
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, ilaçta protokol krizine ilişkin açıklama yaptı. Soylu, "Sayın Başbakanımızın huzurunda, bir noktaya varabildiğimizi ifade etmek istiyorum. Hep birlikte bir çözüm üretilmesi konusunda bir mutabakata varıldığını ifade etmek istiyorum" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.