SORUNLAR ÇÖZÜLMEDİĞİ İÇİN HALK MEMNUN DEĞİL!

Dilovası 22.01.2018 - 12:51, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

SORUNLAR ÇÖZÜLMEDİĞİ İÇİN HALK MEMNUN DEĞİL!

AK Parti’de geçtiğimiz ay başlayan seçim beyanname toplantılarının sonuncusu Dilovası Belediyesi ile bu hafta sonu Kocaeli'de Başbakan Yardımcısı Fikri Işık'ın katılımı ile gerçekleşti. Seçim beyannamesinde yer alan projelerin masaya yatırıldığı toplantıda gerçekleşen ve gerçekleşemeyen projeler üzerine Başkan Toltar sunum yaparak çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

DİLOVASI BEYANNAMESİ MASAYA YATIRILDI AK Parti’nin belediyelerde başlattığı yerel yönetimler koordinasyon toplantıları Dilovası ile devam etti. Başbakan Yardımcısı Fikri Işık’ın başkanlığında toplanan toplantıda Başkan Ali Toltar, Dilovası'nda yapılan projeleri anlattı. İzmit Sekapark Hotel’de gerçekleşen koordinasyon toplantısına Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, Ak Parti Kocaeli Milletvekilleri Zeki Aygün, Sami Çakır, Cemil Yaman, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram, Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, İlçe Başkanı Osman Akbulut ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı Ömer Polat katıldılar. BAŞKAN TOLTAR ÖNEMLİ SORUNLAR KONUSUNDA DESTEK İSTEDİ 2014 yerel seçimlerinde Dilovası Belediyesi seçim beyannamesinde yer alan projelerin Masaya yatırıldığı toplantıda gerçekleşen ve gerçekleşemeyen projeler üzerinde Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar bir sunum yaparak çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Başkan Toltar, Dilovası'nın ana gündem konuları olan Dilovası giriş ve çıkışları, TIR Parkı, yeni hastane yolu, yeni spor tesisleri, kapalı semt pazarı yeri konusunda ki çalışmalarda bürokratik sorunlar yaşadıklarını bu sorunların çözümü için Başbakan Yardımcısı ve milletvekillerinden destek istedi. 100 MİLYONLUK YATIRIM AMA HALKI MEMNUN EDEMEDİK Başbakan Yardımcısı Fikri Işık'ta sorunların çözümü için gerekli çalışmaların yapılmasını ve bürokratik sorunların çözümü konusunda Başkan Toltar'a destek olacaklarını belirterek "Dilovası'nda halkımıza verdiğimiz sözlerin yerine getirilmesi için Başta Belediye Başkanımız sorumlu olsa da AK Parti ailesi olarak bizlerde bu beyannamenin altına imza atmış oluyoruz. Dilovası'nın giriş çıkışları konusunda her iki kavşağın yapımında 100 milyonluk yatırım yapıldı. Ancak ufak tefek ve kısa sürede çözülebilecek sorunları çözmediğimiz için Dilovası halkı projeden memnun değil. Biran önce Dilovası halkının giriş çıkışlar konusundaki sorununu çözmeliyiz."dedi.
AK Parti’de geçtiğimiz ay başlayan seçim beyanname toplantılarının sonuncusu Dilovası Belediyesi ile bu hafta sonu Kocaeli'de Başbakan Yardımcısı Fikri Işık'ın katılımı ile gerçekleşti. Seçim beyannamesinde yer alan projelerin masaya yatırıldığı toplantıda gerçekleşen ve gerçekleşemeyen projeler üzerine Başkan Toltar sunum yaparak çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

DİLOVASI BEYANNAMESİ MASAYA YATIRILDI

AK Parti’nin belediyelerde başlattığı yerel yönetimler koordinasyon toplantıları Dilovası ile devam etti. Başbakan Yardımcısı Fikri Işık’ın başkanlığında toplanan toplantıda Başkan Ali Toltar, Dilovası'nda yapılan projeleri anlattı. İzmit Sekapark Hotel’de gerçekleşen koordinasyon toplantısına Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, Ak Parti Kocaeli Milletvekilleri Zeki Aygün, Sami Çakır, Cemil Yaman, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram, Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, İlçe Başkanı Osman Akbulut ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı Ömer Polat katıldılar.

BAŞKAN TOLTAR ÖNEMLİ SORUNLAR KONUSUNDA DESTEK İSTEDİ

2014 yerel seçimlerinde Dilovası Belediyesi seçim beyannamesinde yer alan projelerin Masaya yatırıldığı toplantıda gerçekleşen ve gerçekleşemeyen projeler üzerinde Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar bir sunum yaparak çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Başkan Toltar, Dilovası'nın ana gündem konuları olan Dilovası giriş ve çıkışları, TIR Parkı, yeni hastane yolu, yeni spor tesisleri, kapalı semt pazarı yeri konusunda ki çalışmalarda bürokratik sorunlar yaşadıklarını bu sorunların çözümü için Başbakan Yardımcısı ve milletvekillerinden destek istedi.

100 MİLYONLUK YATIRIM AMA HALKI MEMNUN EDEMEDİK

Başbakan Yardımcısı Fikri Işık'ta sorunların çözümü için gerekli çalışmaların yapılmasını ve bürokratik sorunların çözümü konusunda Başkan Toltar'a destek olacaklarını belirterek "Dilovası'nda halkımıza verdiğimiz sözlerin yerine getirilmesi için Başta Belediye Başkanımız sorumlu olsa da AK Parti ailesi olarak bizlerde bu beyannamenin altına imza atmış oluyoruz. Dilovası'nın giriş çıkışları konusunda her iki kavşağın yapımında 100 milyonluk yatırım yapıldı. Ancak ufak tefek ve kısa sürede çözülebilecek sorunları çözmediğimiz için Dilovası halkı projeden memnun değil. Biran önce Dilovası halkının giriş çıkışlar konusundaki sorununu çözmeliyiz."dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.