“Sorunun değil çözümün parçası olduk”

Gebze 26.02.2020 - 17:15, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

“Sorunun değil çözümün parçası olduk”

Gebze Ticaret Odası Şubat ayı toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan Başkan Çiler, “Kentte oturanın yaşam kalitesi ne kadar yüksek olursa her şey o kadar yoluna girer. Sorunun değil çözümün parçası olun. Memleket hepimizin. Depremin acısını unutmadık. Önlem almamız gerekiyor. Deprem değil binalar öldürüyor. Artık bu gerçekle yüzleşmek zorundayız." dedi. Gebze Ticaret Odası Şubat ayı toplantısı gerçekleştirildi. Toplantı öncesinde konuşan Natural TV Genel Müdürü Tuncay Demir, "Evrensel yayın politikamız var. Üniversitelerle çalışıyoruz. Birçok üniversite ile çalışma yapıyoruz. Sağlık sektörü ile çalışıyoruz. Sağlık bakanlığı ile beraberiz. Eğitim alanında yayıncılık yapıyoruz. Kanalımızın stüdyosu İstanbul'da. " dedi. Demir ayrıca bütçe olarak devletin kendilerine destek olduğunu kaydetti. İNSANA HER ZAMAN DOKUNUYORUZ Ardından söz alan Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler; "Gebze sanayinin kenti. Geçen yılı bitirip yenisine merhaba dedik. Tüm Dünyaya huzur diliyorum. Mübarek üç aylarınızı kutluyorum. Allah dualarınızı kabul etsin. Gebze ve bölgemiz için çalışıyoruz. Projeler yapıyor insana dokunuyoruz. İyilik yapıp anlatmak olmaz. O zaman anlamı kalmıyor. Her devletten beklemek doğru değil. Taşın altına elinizi koymanız gerekiyor. Yeni yıla iyi haberlerle başlamadık ülke olarak. İnşallah devamı güzel olacak" dedi. SORUNUN DEĞİL ÇÖZÜMÜN PARÇASI OLDUK Konuşmasına devam eden Başkan Çiler, "Bizim kimseden saklımız yok. Canlı yayınlıyoruz. Herkese de örnek olmasını diliyoruz. 27 Mart tarihinde çalıştay olacak. Evli olanlar eşiyle gelecek. Dünya Kadınlar günü çalışmamız olacak. Çanakkale zaferini Osman Hamdi Bey Kültür Merkezinde kutlayacağız. Her zaman her yerde olmak amacımız. Kentte oturanın yaşam kalitesi ne kadar yüksek olursa her şey o kadar yoluna girer. Sorunun değil çözümün parçası olun. Memleket hepimizin. Depremin acısını unutmadık. Önlem almamız gerekiyor. Deprem değil binalar öldürüyor. Artık bu gerçekle yüzleşmek zorundayız." şeklinde konuştu. DEPREM PANELİNE DAVET ETTİ "Gebze Vergi Dairesinde şu an deprem olsa kimse sağ çıkamaz" diyen Çiler, "bugün bir panelimiz olacak depremle ilgili olarak. Herkesi davet ediyorum. Duyarlı olalım. İş işten geçmesin. Deprem acısı nedir bunu yakından bilen bir kentiz. Bu konuda her zaman oda olarak duyarlı olduk. Olmaya devam edeceğiz." ifadesini kullandı.        

Gebze Ticaret Odası Şubat ayı toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan Başkan Çiler, “Kentte oturanın yaşam kalitesi ne kadar yüksek olursa her şey o kadar yoluna girer. Sorunun değil çözümün parçası olun. Memleket hepimizin. Depremin acısını unutmadık. Önlem almamız gerekiyor. Deprem değil binalar öldürüyor. Artık bu gerçekle yüzleşmek zorundayız." dedi.

Gebze Ticaret Odası Şubat ayı toplantısı gerçekleştirildi. Toplantı öncesinde konuşan Natural TV Genel Müdürü Tuncay Demir, "Evrensel yayın politikamız var. Üniversitelerle çalışıyoruz. Birçok üniversite ile çalışma yapıyoruz. Sağlık sektörü ile çalışıyoruz. Sağlık bakanlığı ile beraberiz. Eğitim alanında yayıncılık yapıyoruz. Kanalımızın stüdyosu İstanbul'da. " dedi. Demir ayrıca bütçe olarak devletin kendilerine destek olduğunu kaydetti.

İNSANA HER ZAMAN DOKUNUYORUZ

Ardından söz alan Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler; "Gebze sanayinin kenti. Geçen yılı bitirip yenisine merhaba dedik. Tüm Dünyaya huzur diliyorum. Mübarek üç aylarınızı kutluyorum. Allah dualarınızı kabul etsin. Gebze ve bölgemiz için çalışıyoruz. Projeler yapıyor insana dokunuyoruz. İyilik yapıp anlatmak olmaz. O zaman anlamı kalmıyor. Her devletten beklemek doğru değil. Taşın altına elinizi koymanız gerekiyor. Yeni yıla iyi haberlerle başlamadık ülke olarak. İnşallah devamı güzel olacak" dedi.

SORUNUN DEĞİL ÇÖZÜMÜN PARÇASI OLDUK

Konuşmasına devam eden Başkan Çiler, "Bizim kimseden saklımız yok. Canlı yayınlıyoruz. Herkese de örnek olmasını diliyoruz. 27 Mart tarihinde çalıştay olacak. Evli olanlar eşiyle gelecek. Dünya Kadınlar günü çalışmamız olacak. Çanakkale zaferini Osman Hamdi Bey Kültür Merkezinde kutlayacağız. Her zaman her yerde olmak amacımız. Kentte oturanın yaşam kalitesi ne kadar yüksek olursa her şey o kadar yoluna girer. Sorunun değil çözümün parçası olun. Memleket hepimizin. Depremin acısını unutmadık. Önlem almamız gerekiyor. Deprem değil binalar öldürüyor. Artık bu gerçekle yüzleşmek zorundayız." şeklinde konuştu.

DEPREM PANELİNE DAVET ETTİ

"Gebze Vergi Dairesinde şu an deprem olsa kimse sağ çıkamaz" diyen Çiler, "bugün bir panelimiz olacak depremle ilgili olarak. Herkesi davet ediyorum. Duyarlı olalım. İş işten geçmesin. Deprem acısı nedir bunu yakından bilen bir kentiz. Bu konuda her zaman oda olarak duyarlı olduk. Olmaya devam edeceğiz." ifadesini kullandı.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.