19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Sorunun kaynağını konuşarak çözmeliyiz!

Gebze 19.04.2019 - 10:20, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Sorunun kaynağını konuşarak çözmeliyiz!

YENİDEN REFAH DA PROTOKOL ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

Gebze Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Engin Kılıç ve parti yöneticileri İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, velilerin yanlış davranışlardan vazgeçmesi gerektiğini söyleyerek, “Sorunun kaynağını evladımızı karşımıza alarak konuşarak, öğretmenlerimizle diyaloğa girerek araştırmalı ve soruna müdahale etmeliyiz.” dedi MEVCUT EĞİTİM SİSTEMİ İLE HEDEFE ULAŞMAMIZ MÜMKÜN DEĞİL İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan’a taziyelerini ileten Başkan Kılıç; Çocuklarımıza ve gençlerimize büyük hedefler göstermeyen ve gerçek hayatta bir karşılığı olmayan mevcut eğitim sistemimiz ile 'Yeniden Büyük Türkiye' ve 'Yeni bir Dünya' hedeflerine ulaşmamız mümkün değildir. Eğitim sistemimizde esaslı bir dönüşüm gerçekleştirilmeden yapılacak birtakım yüzeysel değişiklikler ile de sonuç alınması mümkün değildir. Bu nedenle eğitim-öğretim sürecini kapsayan bütün faktörleri dönüştürerek yeni bir eğitim-öğretim sistemini hayata geçirilmesi için çalışacağız. Eğitimde en temel prensiplerimizden bir tanesi de anayasamızda devlete bir görev olarak verilmiş olan bireylerin manevi yönünü geliştirme vazifesinin devlet tarafından etkin şekilde yerine getirilmesi suretiyle yeni nesillerimizin ahlak ve fazilet bakımından üst düzeyde yetiştirilmesidir. YANLIŞ DAVRANIŞLARDAN VAZGEÇMELİYİZ Yeni nesillerimizin dini ve ahlaki hasletlerle donanması, helal ve haram bilincine sahip şuurlu bireyler olarak yetişmeleri için gerekli her türlü tedbir alınacak, eğitim politikamızda ‘önce ahlak ve maneviyat’, ‘nefis terbiyesi’ ve ‘hakkı üstün tutma’ prensipleri hâkim olacaktır dedi.  Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan. Veliler öğretmenlerimize Çocuğuma neden baskı uyguladınız? “Neden kızdınız?” diyen yanlış davranışlardan vazgeçmeliyiz. Sorunun kaynağını evladımızı karşımıza alarak konuşarak, öğretmenlerimizle diyaloğa girerek araştırmalı ve soruna müdahale etmeliyiz. Bir zamanlar eti senin kemiği benim dediğimiz öğretmene güvenimiz azaldı. Bunları oturup düşünmemiz  gerekiyor. İnşallah bir daha böyle şeyler yaşanmaz ve herkes üzerine düşen görevi en iyi şekilde yapar dedi.
YENİDEN REFAH DA PROTOKOL ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

Gebze Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Engin Kılıç ve parti yöneticileri İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, velilerin yanlış davranışlardan vazgeçmesi gerektiğini söyleyerek, “Sorunun kaynağını evladımızı karşımıza alarak konuşarak, öğretmenlerimizle diyaloğa girerek araştırmalı ve soruna müdahale etmeliyiz.” dedi

MEVCUT EĞİTİM SİSTEMİ İLE HEDEFE ULAŞMAMIZ MÜMKÜN DEĞİL

İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan’a taziyelerini ileten Başkan Kılıç; Çocuklarımıza ve gençlerimize büyük hedefler göstermeyen ve gerçek hayatta bir karşılığı olmayan mevcut eğitim sistemimiz ile 'Yeniden Büyük Türkiye' ve 'Yeni bir Dünya' hedeflerine ulaşmamız mümkün değildir. Eğitim sistemimizde esaslı bir dönüşüm gerçekleştirilmeden yapılacak birtakım yüzeysel değişiklikler ile de sonuç alınması mümkün değildir. Bu nedenle eğitim-öğretim sürecini kapsayan bütün faktörleri dönüştürerek yeni bir eğitim-öğretim sistemini hayata geçirilmesi için çalışacağız. Eğitimde en temel prensiplerimizden bir tanesi de anayasamızda devlete bir görev olarak verilmiş olan bireylerin manevi yönünü geliştirme vazifesinin devlet tarafından etkin şekilde yerine getirilmesi suretiyle yeni nesillerimizin ahlak ve fazilet bakımından üst düzeyde yetiştirilmesidir.

YANLIŞ DAVRANIŞLARDAN VAZGEÇMELİYİZ

Yeni nesillerimizin dini ve ahlaki hasletlerle donanması, helal ve haram bilincine sahip şuurlu bireyler olarak yetişmeleri için gerekli her türlü tedbir alınacak, eğitim politikamızda ‘önce ahlak ve maneviyat’, ‘nefis terbiyesi’ ve ‘hakkı üstün tutma’ prensipleri hâkim olacaktır dedi.  Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan. Veliler öğretmenlerimize Çocuğuma neden baskı uyguladınız? “Neden kızdınız?” diyen yanlış davranışlardan vazgeçmeliyiz. Sorunun kaynağını evladımızı karşımıza alarak konuşarak, öğretmenlerimizle diyaloğa girerek araştırmalı ve soruna müdahale etmeliyiz. Bir zamanlar eti senin kemiği benim dediğimiz öğretmene güvenimiz azaldı. Bunları oturup düşünmemiz  gerekiyor. İnşallah bir daha böyle şeyler yaşanmaz ve herkes üzerine düşen görevi en iyi şekilde yapar dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.