GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Sosyal medya artık bu sebeple kullanılıyor!

Kocaeli 02.12.2020 - 18:01, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:35
 

Sosyal medya artık bu sebeple kullanılıyor!

Tüm dünyayı etkisi altına koronavirüs, sosyal medyada da etkili oldu. Vatandaşlar ve siyasiler artık sosyal medyayı Covid-19 olduklarını duyurmak için kullanıyor. Günümüzde sosyal medyayı kullanmayan yok denecek kadar az. Eskiden videolar paylaşır, birlikteliğimizi gösteren fotoğraflar yüklerdik. Artık sosyal medyadan korona virüs test sonuçlarımızı paylaşır, vefat haberlerini verir olduk. Böylece koronavirüs sosyal medyayı da vurmuş oldu.

Tüm dünyayı etkisi altına koronavirüs, sosyal medyada da etkili oldu. Vatandaşlar ve siyasiler artık sosyal medyayı Covid-19 olduklarını duyurmak için kullanıyor.

Günümüzde sosyal medyayı kullanmayan yok denecek kadar az. Eskiden videolar paylaşır, birlikteliğimizi gösteren fotoğraflar yüklerdik. Artık sosyal medyadan korona virüs test sonuçlarımızı paylaşır, vefat haberlerini verir olduk. Böylece koronavirüs sosyal medyayı da vurmuş oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.