Sosyal projeler üreteceğiz

Gebze 02.02.2019 - 15:58, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Sosyal projeler üreteceğiz

AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz, Balçık, Denizli, Mollafenari ve Pelitli mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlarla buluştu

AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz, İlçe Başkanı İrfan Ayar ile birlikte Balçık, Denizli, Mollafenari ve Pelitli Mahallesi’ni ziyaret ederek vatandaşlarla buluştu. 31 Mart seçimleri için sahada yoğun bir mesaiyle çalışan Büyükgöz, vatandaşların taleplerini dinleyerek Gebze’de sergileyecekleri yönetim anlayışını vatandaşlarla paylaştı.   YAŞAMAKTAN KEYİF DUYULAN BİR ŞEHİR Gebze’nin yaşamaktan keyif duyulan bir şehir haline getireceklerini söyleyen AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz, “Öncelikli hedefimiz Gebze’nin ulaşım ağını genişleterek vatandaşların trafikte daha az zaman kaybetmesini sağlamak olacak. Şuanda fiziki anlamda projelerimiz hazırlanıyor. Gebze’nin her bölgesine, her mahallesine, her kesimden insana dokunacak projeler hayata geçireceğiz.   KOLLARI SIVAYIP ÇALIŞACAĞIZ AK Parti’nin hizmet belediyeciliği anlayışıyla Gebze’yi büyütecek, yaşamaktan keyif duyulacak bir şehir haline dönüştürme hedefimiz var. İnanıyorum ki, 31 Mart’ta hizmet siyasetinden yana reyini kullanacak. Bizlerde 1 Nisan sabahı zaman kaybına tahammül etmeden kolları sıvayıp çalışmaya başlayacağız” dedi.   SOSYAL BELEDİYECİLİK YAPACAĞIZ   Sosyal alanda hayata geçirilecek projelere önem verdiklerini ifade eden Büyükgöz, “Gebze’nin sosyal yaşamına dokunacak projeler üreteceğiz. Bu projeler sadece bir bina inşa etmek değil, kullanışlı, modern ve talep gören yapılar olacak. Projelerin yanı sıra Gebzeli hemşerilerimizin gönlüne dokunacağız. Cumhurbaşkanımızın bizlere göstermiş olduğu ‘Gönül belediyeciliği’ yolunda, Gebzeli hemşerilerimiz ile gönül gönüle yürüyeceğiz” dedi.
AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz, Balçık, Denizli, Mollafenari ve Pelitli mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlarla buluştu

AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz, İlçe Başkanı İrfan Ayar ile birlikte Balçık, Denizli, Mollafenari ve Pelitli Mahallesi’ni ziyaret ederek vatandaşlarla buluştu. 31 Mart seçimleri için sahada yoğun bir mesaiyle çalışan Büyükgöz, vatandaşların taleplerini dinleyerek Gebze’de sergileyecekleri yönetim anlayışını vatandaşlarla paylaştı.

 

YAŞAMAKTAN KEYİF DUYULAN BİR ŞEHİR

Gebze’nin yaşamaktan keyif duyulan bir şehir haline getireceklerini söyleyen AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz, “Öncelikli hedefimiz Gebze’nin ulaşım ağını genişleterek vatandaşların trafikte daha az zaman kaybetmesini sağlamak olacak. Şuanda fiziki anlamda projelerimiz hazırlanıyor. Gebze’nin her bölgesine, her mahallesine, her kesimden insana dokunacak projeler hayata geçireceğiz.

 

KOLLARI SIVAYIP ÇALIŞACAĞIZ

AK Parti’nin hizmet belediyeciliği anlayışıyla Gebze’yi büyütecek, yaşamaktan keyif duyulacak bir şehir haline dönüştürme hedefimiz var. İnanıyorum ki, 31 Mart’ta hizmet siyasetinden yana reyini kullanacak. Bizlerde 1 Nisan sabahı zaman kaybına tahammül etmeden kolları sıvayıp çalışmaya başlayacağız” dedi.

 

SOSYAL BELEDİYECİLİK YAPACAĞIZ

  Sosyal alanda hayata geçirilecek projelere önem verdiklerini ifade eden Büyükgöz, “Gebze’nin sosyal yaşamına dokunacak projeler üreteceğiz. Bu projeler sadece bir bina inşa etmek değil, kullanışlı, modern ve talep gören yapılar olacak. Projelerin yanı sıra Gebzeli hemşerilerimizin gönlüne dokunacağız. Cumhurbaşkanımızın bizlere göstermiş olduğu ‘Gönül belediyeciliği’ yolunda, Gebzeli hemşerilerimiz ile gönül gönüle yürüyeceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.