19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Sosyal Tesislerde Yemek Keyfe Dönüşür

Çayırova 08.10.2018 - 15:40, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Sosyal Tesislerde Yemek Keyfe Dönüşür

Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, Çağdaşkent Parkı alanı içerisinde bulunan Sosyal Tesislerde yemek yemenin bir keyif olduğunu ve vatandaşların sosyal tesislerden memnun olduğunu dile getirdi.

Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci’nin en önemli projelerinden biri olan Belediye Sosyal Tesisi açık ve kapalı 1500 metrekare kafe-restoran alanına sahip. 3 katlı olarak inşa edilen tesiste yemekli toplantıların ve seminerlerin düzenlenebileceği modern toplantı salonu bulunuyor. 22 Ağustos’ta faaliyete geçen tesis, ilk günden itibaren misafirlerine ev sahipliği yapıyor. Türk ve dünya mutfağından seçkin zengin menüsü, kaliteli hizmet anlayışı ve uygun ücret politikasıyla hizmet vermeye başladıklarını vurgulayan Demirci, “Tesisimiz ilk günden yoğun ilgiyle ve günden güne tanındığında daha büyük bir ilgiyle karşılaşıyor. MODERN TESİS İlçemizin önemli bir eksiğini gidermenin mutluluğunu yaşıyoruz. Gerek dış görünümü gerekse de iç mekan tasarımı ile çok şık ve modern bir tesisi hizmete sunduklarını aktaran Demirci, “Sosyal tesisimiz konumu bakımından önemli bir hizmet noktası oldu. Çevresindeki sosyal yaşam alanları, yeşil alanlar ve parklar ile bir bütün haline gelen tesisimiz aynı zamanda Çayırova’nın ilk sosyal tesisi.  600 metrekare kafe-restoran alanına sahip tesisimizin ön tarafından da geniş bir alan bulunmakta. Açık kapalı 1500 metrekare alana sahip tesisimizde tam donanımlı toplantı ve seminer salonu idari bölümler ve tesis için gerekli tüm donanımlar yer alıyor” dedi. KÜBRA AKABALI
Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, Çağdaşkent Parkı alanı içerisinde bulunan Sosyal Tesislerde yemek yemenin bir keyif olduğunu ve vatandaşların sosyal tesislerden memnun olduğunu dile getirdi.

Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci’nin en önemli projelerinden biri olan Belediye Sosyal Tesisi açık ve kapalı 1500 metrekare kafe-restoran alanına sahip. 3 katlı olarak inşa edilen tesiste yemekli toplantıların ve seminerlerin düzenlenebileceği modern toplantı salonu bulunuyor. 22 Ağustos’ta faaliyete geçen tesis, ilk günden itibaren misafirlerine ev sahipliği yapıyor. Türk ve dünya mutfağından seçkin zengin menüsü, kaliteli hizmet anlayışı ve uygun ücret politikasıyla hizmet vermeye başladıklarını vurgulayan Demirci, “Tesisimiz ilk günden yoğun ilgiyle ve günden güne tanındığında daha büyük bir ilgiyle karşılaşıyor.

MODERN TESİS

İlçemizin önemli bir eksiğini gidermenin mutluluğunu yaşıyoruz. Gerek dış görünümü gerekse de iç mekan tasarımı ile çok şık ve modern bir tesisi hizmete sunduklarını aktaran Demirci, “Sosyal tesisimiz konumu bakımından önemli bir hizmet noktası oldu. Çevresindeki sosyal yaşam alanları, yeşil alanlar ve parklar ile bir bütün haline gelen tesisimiz aynı zamanda Çayırova’nın ilk sosyal tesisi.  600 metrekare kafe-restoran alanına sahip tesisimizin ön tarafından da geniş bir alan bulunmakta. Açık kapalı 1500 metrekare alana sahip tesisimizde tam donanımlı toplantı ve seminer salonu idari bölümler ve tesis için gerekli tüm donanımlar yer alıyor” dedi.

KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.