19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Şov Yapıyor

24.04.2017 - 00:15, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Şov Yapıyor

Milli Savunma Bakanı Işık, Yunan Savunma Bakanı Kammenos'un Eşek Adası'na gitmesiyle ilgiliaçıklama yaptı.

Milli Savunma Bakanı Işık: Yunan Bakan Şov Yapıyor 4 saat önce Milli Savunma Bakanı Işık, Yunan Savunma Bakanı Kammenos'un Eşek Adası'na gitmesiyle ilgili "Yunan Savunma Bakanı şov yapıyor. Şovlarına alet olmayacağız ama boyun da eğmeyeceğiz." dedi.   Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, TBMM'nin açılışının 97. yıl dönümü dolayısıyla TBMM Şeref Salonu'nda resepsiyonda basın mensuplarının sorularını yanıtladı. "HEPSİ ÇOK İYİ BİLİYOR" Yunan Savunma Bakanı Panos Kammenos'un Eşek Adası'na gitmesine ilişkin soruyu, "Yunan Savunma Bakanı şov yapıyor. Onların şovuna alet olacak bir tutum içerisinde olmayacağız ama  Türkiye'nin hiçbir şekilde emrivakiye boyun eğmeyeceğini de başta Yunan Savunma Bakanı olmak üzere hepsi çok iyi biliyor." şeklinde yanıtladı.FOTOĞRAFLAR YAYINLANMIŞTI   Yunan Savunma Bakanı Kammenos, Kara Kuvvetleri Komutanı Korgeneral Stefanis, Belediye Başkanı Evangelos Kottoros, kilise papazı, Yunan askerlerinin adada kuzu çevirip kadeh kaldırdığını gösteren fotoğraflar yayınlanmıştı.
Milli Savunma Bakanı Işık, Yunan Savunma Bakanı Kammenos'un Eşek Adası'na gitmesiyle ilgiliaçıklama yaptı.

Milli Savunma Bakanı Işık: Yunan Bakan Şov Yapıyor

4 saat önce

Milli Savunma Bakanı Işık, Yunan Savunma Bakanı Kammenos'un Eşek Adası'na gitmesiyle ilgili "Yunan Savunma Bakanı şov yapıyor. Şovlarına alet olmayacağız ama boyun da eğmeyeceğiz." dedi.

 

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, TBMM'nin açılışının 97. yıl dönümü dolayısıyla TBMM Şeref Salonu'nda resepsiyonda basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

"HEPSİ ÇOK İYİ BİLİYOR"

Yunan Savunma Bakanı Panos Kammenos'un Eşek Adası'na gitmesine ilişkin soruyu, "Yunan Savunma Bakanı şov yapıyor. Onların şovuna alet olacak bir tutum içerisinde olmayacağız ama  Türkiye'nin hiçbir şekilde emrivakiye boyun eğmeyeceğini de başta Yunan Savunma Bakanı olmak üzere hepsi çok iyi biliyor." şeklinde yanıtladı.FOTOĞRAFLAR YAYINLANMIŞTI

 

Yunan Savunma Bakanı Kammenos, Kara Kuvvetleri Komutanı Korgeneral Stefanis, Belediye Başkanı Evangelos Kottoros, kilise papazı, Yunan askerlerinin adada kuzu çevirip kadeh kaldırdığını gösteren fotoğraflar yayınlanmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.