Söylemez'in baba acısı!

Darıca 10.11.2017 - 14:49, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Söylemez'in baba acısı!

Darıca Belediye Başkan Yardımcısı Metin Söylemez’in babası Saadettin Söylemez gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı.

Darıca Belediye Başkan Yardımcısı Metin Söylemez’in babası Saadettin Söylemez gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı. Bir süredir rahatsızlığı nedeniyle tedavi gören ve tüm çabalara rağmen hayata gözlerini yuman Saaddettin Söylemez’in cenazesi Abdi İpekçi Mahallesi’nde bulunan Bahçelievler Camii’nde Cuma namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Nenehatun Mezarlığı’nda toprağa verildi.  İŞ VE SİYASET DÜNYASI KATILDI Darıca Belediye Başkan Yardımcısı Metin Söylemez’in 77 yaşındaki babası Sadettin Söylemez’in cenazesine iş ve siyaset dünyasından isimler bir araya geldi. Söylemez’i acılı gününde Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Engin Güzel, Darıca Emniyet Müdürü Hasan Doğan, AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk, AK Parti Kocaeli İl Başkan Yardımcıları Hüseyin Kurt, Arif Aküzüm, Ayhan Naci Yılmaz, AK Parti ilçe yöneticileri, Meclis Üyeleri, Mahalle Muhtarları ve çok sayıda iş adamı katıldı. 
Darıca Belediye Başkan Yardımcısı Metin Söylemez’in babası Saadettin Söylemez gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı.

Darıca Belediye Başkan Yardımcısı Metin Söylemez’in babası Saadettin Söylemez gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı. Bir süredir rahatsızlığı nedeniyle tedavi gören ve tüm çabalara rağmen hayata gözlerini yuman Saaddettin Söylemez’in cenazesi Abdi İpekçi Mahallesi’nde bulunan Bahçelievler Camii’nde Cuma namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Nenehatun Mezarlığı’nda toprağa verildi. 

İŞ VE SİYASET DÜNYASI KATILDI

Darıca Belediye Başkan Yardımcısı Metin Söylemez’in 77 yaşındaki babası Sadettin Söylemez’in cenazesine iş ve siyaset dünyasından isimler bir araya geldi. Söylemez’i acılı gününde Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Engin Güzel, Darıca Emniyet Müdürü Hasan Doğan, AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk, AK Parti Kocaeli İl Başkan Yardımcıları Hüseyin Kurt, Arif Aküzüm, Ayhan Naci Yılmaz, AK Parti ilçe yöneticileri, Meclis Üyeleri, Mahalle Muhtarları ve çok sayıda iş adamı katıldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.