SOYLU’NUN VERDİĞİ DEĞERİ GÖRMEK İSTERİZ!

Gebze 29.05.2020 - 11:05, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

SOYLU’NUN VERDİĞİ DEĞERİ GÖRMEK İSTERİZ!

Gebze Yenikent Mahalle Muhtarı Esengül Aktaş, “Soylu’dan gördüğümüz değeri belediyemizden de bekliyoruz” dedi. Covid-19 tedbirleri kapsamında telekonferanla; Gebze Yenikent Mahalle Muhtarı Esengül Aktaş ile görüşme gerçekleştirdik. Aktaş belediye başkan yardımcıları ile koordineli çalıştıklarını söyleyerek, “Belediye başkan yardımcımız Selamet bey ile iletişim halindeyiz. Mahallemize kendisinin çok büyük yardımları dokundu. Emeği çok büyük. Belediye başkanımız seçim sürecinde mahalle halkımıza verdiği semt pazar yeri sözünü tuttu ve Gebze’de tek semt pazarı kurulan mahalle bizim mahallemiz oldu, kendisine teşekkür ederiz. ÖNEMSENMEK İSTİYORUZ Bayramda İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’dan bayramımızı kutlaya bir mesaj aldık. Bizler belediye başkanımızdan da bir tebrik mesajı bekledik ancak alamadık. Sayın Soylu’dan gördüğümüz değeri belediyemizden de bekliyoruz. Türkiye’nin bütün illerden muhtar arkadaşlarım var. Diğer muhtar arkadaşlarımız gibi önemsenmek istiyoruz” diye konuştu.  

Gebze Yenikent Mahalle Muhtarı Esengül Aktaş, “Soylu’dan gördüğümüz değeri belediyemizden de bekliyoruz” dedi.

Covid-19 tedbirleri kapsamında telekonferanla; Gebze Yenikent Mahalle Muhtarı Esengül Aktaş ile görüşme gerçekleştirdik. Aktaş belediye başkan yardımcıları ile koordineli çalıştıklarını söyleyerek, “Belediye başkan yardımcımız Selamet bey ile iletişim halindeyiz. Mahallemize kendisinin çok büyük yardımları dokundu. Emeği çok büyük. Belediye başkanımız seçim sürecinde mahalle halkımıza verdiği semt pazar yeri sözünü tuttu ve Gebze’de tek semt pazarı kurulan mahalle bizim mahallemiz oldu, kendisine teşekkür ederiz.

ÖNEMSENMEK İSTİYORUZ

Bayramda İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’dan bayramımızı kutlaya bir mesaj aldık. Bizler belediye başkanımızdan da bir tebrik mesajı bekledik ancak alamadık. Sayın Soylu’dan gördüğümüz değeri belediyemizden de bekliyoruz. Türkiye’nin bütün illerden muhtar arkadaşlarım var. Diğer muhtar arkadaşlarımız gibi önemsenmek istiyoruz” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.