Soymadığı Ev Kalmadı Çayırova Polisinden Kaçamadı!

Çayırova 12.04.2019 - 12:47, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Soymadığı Ev Kalmadı Çayırova Polisinden Kaçamadı!

Çayırova ve Gebze'de bir çok evden hırsızlık gerçekleştiren Y.K son olayında Çayırova Polisi'ne yakayı suçüstü kaptırdı.

Çayırova Özgürlük Mahallesi, Çayırova Atatürk Mahallesi ve Gebze Cumhuriyet Mahallesi'nde ki evlerden plazma televizyonlar, labtoplar ve maddi değeri olan bir çok eşyayı çalan 1991 doğumlu Y.K son olayında yine Çayırova'da bir evden plazma televizyobn ve labtop hırsızlığı yaparken Çayırova Asayiş Büro Ekipleri'nce kıskıvrak yakalandı.Çayırova Asayiş Büro Ekiplerince yapılan işlemlerin ardından Y.K adli makamlara sevk edildi. Haber: Adnan Ayvaz
Çayırova ve Gebze'de bir çok evden hırsızlık gerçekleştiren Y.K son olayında Çayırova Polisi'ne yakayı suçüstü kaptırdı.

Çayırova Özgürlük Mahallesi, Çayırova Atatürk Mahallesi ve Gebze Cumhuriyet Mahallesi'nde ki evlerden plazma televizyonlar, labtoplar ve maddi değeri olan bir çok eşyayı çalan 1991 doğumlu Y.K son olayında yine Çayırova'da bir evden plazma televizyobn ve labtop hırsızlığı yaparken Çayırova Asayiş Büro Ekipleri'nce kıskıvrak yakalandı.Çayırova Asayiş Büro Ekiplerince yapılan işlemlerin ardından Y.K adli makamlara sevk edildi.

Haber: Adnan Ayvaz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.