19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Soyunma Odasına Giren Başkan Takımı Tehdit Etti

Spor 09.05.2017 - 00:07, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Soyunma Odasına Giren Başkan Takımı Tehdit Etti

Yenilginin ardından soyunma odasını basan başkan ve oyuncuların diyalogları ortaya çıktı. Başkan oyuncuları takımdan kovmakla tehdit etti.

Galatasaray'ın  Kasımpaşa'ya 3-1 mağlup olmasının ardından soyunma odasında konuşulanlar ortaya çıktı. beIN Sports ekranlarında  Şansal Büyüka, soyunma odasına giren Dursun Özbek ile oyuncular arasında konuşulanları ve Igor Tudor ile futbolcular arasındaki diyalogları aktardı. İŞTE SOYUNMA ODASINDAKİ O GERGİN ANLAR... Dursun Özbek: Gördüğüm kadarıyla çok rahatsınız. Benim gözüm yaşlandı. Giydiğiniz formadan utanın Fernando  Muslera: Çok teknik direktör değiştirdik, çok sistem değiştirdik, uyum sorunu yaşadık Dursun Özbek: Mustafa  Denizli kötü, Hamzaoğlu kötü, Riekerink eh işte, Tudor kötü, sizin hiç mi suçunuz yok De Jong: Büyük kulüplerde inişler çıkışlar olur. 25 oyuncu birden gönderilemeyeceğine göre, fatura hocaya kesilir Dursun Özbek: 25'inizi birden gönderirim, bir tek Tudor kalır Wesley  Sneijder: Kaç haftadır iyi oynuyorduk, 1 maç yenildik diye izin gününde antrenman mı yapacağız? Ben buna karşıyım, bunu hak etmedik" Igor Tudor: Burada benim kellem söz konusu. Bir kulübün onuru, başarısı söz konusu, sen halen izin diyorsun Selçuk İnan: İyi futbolcu arıyorsan, elini taşın altına sokacak oyuncu arıyorsan, bu soyunma odasında öyle bir oyuncu bulamazsın, burada yok. Bu hepimizin suçu
Yenilginin ardından soyunma odasını basan başkan ve oyuncuların diyalogları ortaya çıktı. Başkan oyuncuları takımdan kovmakla tehdit etti.

Galatasaray'ın  Kasımpaşa'ya 3-1 mağlup olmasının ardından soyunma odasında konuşulanlar ortaya çıktı. beIN Sports ekranlarında  Şansal Büyüka, soyunma odasına giren Dursun Özbek ile oyuncular arasında konuşulanları ve Igor Tudor ile futbolcular arasındaki diyalogları aktardı.

İŞTE SOYUNMA ODASINDAKİ O GERGİN ANLAR...

Dursun Özbek: Gördüğüm kadarıyla çok rahatsınız. Benim gözüm yaşlandı. Giydiğiniz formadan utanın

Fernando  Muslera: Çok teknik direktör değiştirdik, çok sistem değiştirdik, uyum sorunu yaşadık

Dursun Özbek: Mustafa  Denizli kötü, Hamzaoğlu kötü, Riekerink eh işte, Tudor kötü, sizin hiç mi suçunuz yok

De Jong: Büyük kulüplerde inişler çıkışlar olur. 25 oyuncu birden gönderilemeyeceğine göre, fatura hocaya kesilir

Dursun Özbek: 25'inizi birden gönderirim, bir tek Tudor kalır

Wesley  SneijderKaç haftadır iyi oynuyorduk, 1 maç yenildik diye izin gününde antrenman mı yapacağız? Ben buna karşıyım, bunu hak etmedik"

Igor Tudor: Burada benim kellem söz konusu. Bir kulübün onuru, başarısı söz konusu, sen halen izin diyorsun

Selçuk İnan: İyi futbolcu arıyorsan, elini taşın altına sokacak oyuncu arıyorsan, bu soyunma odasında öyle bir oyuncu bulamazsın, burada yok. Bu hepimizin suçu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.