SP Darıca’da, ‘Çetinkaya’ ile devam

Siyaset 17.02.2020 - 09:12, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

SP Darıca’da, ‘Çetinkaya’ ile devam

Saadet Partisi Darıca teşkilatında dördüncü olağan kongresinde mevcut başkan Selim Çetinkaya tek aday olarak seçime girdi. Açılış ile başlayan kongrede İlk olarak sinevizyon gösterimi yapıldı. Kongreye Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık da katıldı. Saadet Partisi Genel Başkan yardımcısı Avukat Bülent Kaya da katıldı. İlgi gören kongrede İlk olarak divan seçimi yapıldı. Divan başkanlığına Halit Şengül seçildi. Divan seçiminin ardından İstiklal Marşı okunurken mevcut başkan ve başkan adayı Selim Çetinkaya konuşma gerçekleştirdi. YENİ BİR DÖNEM BAŞLIYOR Çetinkaya; "Merhum genel başkanımız Necmettin Erbakan hocamızı anıyoruz. Darıca'da yeni bir dönem başlayacak. İnşallah çalışacağız. Yeni bir döneme imza atacağız. Vatandaşın hayrına çalışacağız. Hep olduğu gibi önce vatandaş diyeceğiz. Darıca'da yapılan yanlışların takipçisi olacağız. Muhtarlarımıza da bu konuda çağrıda bulunuyorum", dedi. ÖNCELİK DOSTLUK SİYASET GEÇİCİ Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ise konuşmasında siyaset gelir geçer. Dostluk baki. Hepimiz Darıcalıyız. Önemli olan hayırlı hizmetler yapmak. Herkesin belediye başkanıyım. Selim beye hayırlı olsun diyorum" şeklinde konuştu.  ÜLKENİN GELECEĞİ BİZİZ Konuşmaların ardından faaliyet raporu okunurken çalışmalar hakkında bilgiler verildi. Bir konuşma yapan Saadet partisi il başkanı Zafer Mutlu, "Selim başkanımız başarılı işler yaptı. Başarıların devamını getirecek. Biz millî görüşüz. Türkiye'nin geleceği biziz. Artık iktidar tükenmiştir." dedi.

Saadet Partisi Darıca teşkilatında dördüncü olağan kongresinde mevcut başkan Selim Çetinkaya tek aday olarak seçime girdi. Açılış ile başlayan kongrede İlk olarak sinevizyon gösterimi yapıldı. Kongreye Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık da katıldı. Saadet Partisi Genel Başkan yardımcısı Avukat Bülent Kaya da katıldı. İlgi gören kongrede İlk olarak divan seçimi yapıldı. Divan başkanlığına Halit Şengül seçildi. Divan seçiminin ardından İstiklal Marşı okunurken mevcut başkan ve başkan adayı Selim Çetinkaya konuşma gerçekleştirdi.

YENİ BİR DÖNEM BAŞLIYOR

Çetinkaya; "Merhum genel başkanımız Necmettin Erbakan hocamızı anıyoruz. Darıca'da yeni bir dönem başlayacak. İnşallah çalışacağız. Yeni bir döneme imza atacağız. Vatandaşın hayrına çalışacağız. Hep olduğu gibi önce vatandaş diyeceğiz. Darıca'da yapılan yanlışların takipçisi olacağız. Muhtarlarımıza da bu konuda çağrıda bulunuyorum", dedi.

ÖNCELİK DOSTLUK SİYASET GEÇİCİ

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ise konuşmasında siyaset gelir geçer. Dostluk baki. Hepimiz Darıcalıyız. Önemli olan hayırlı hizmetler yapmak. Herkesin belediye başkanıyım. Selim beye hayırlı olsun diyorum" şeklinde konuştu. 

ÜLKENİN GELECEĞİ BİZİZ

Konuşmaların ardından faaliyet raporu okunurken çalışmalar hakkında bilgiler verildi. Bir konuşma yapan Saadet partisi il başkanı Zafer Mutlu, "Selim başkanımız başarılı işler yaptı. Başarıların devamını getirecek. Biz millî görüşüz. Türkiye'nin geleceği biziz. Artık iktidar tükenmiştir." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.