SP Darıca Derneklere gitti!

Darıca 27.12.2018 - 10:04, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

SP Darıca Derneklere gitti!

Saadet Partisi Darıca İlçe Teşkilatı, Belediye başkan Adayını Darıca’daki derneklere sormaya devam ediyor.

Saadet Partisi Darıca İlçe Teşkilatı, Belediye başkan Adayını Darıca’daki derneklere sormaya devam ediyor. Aday belirleme sürecini dernek ve STK’larla yürüten Saadet Partisi Darıca, bu kapsamda Erzurumlular ve Karslılar Derneği’ne konuk olarak, nasıl bir aday istedikleri noktasında sivil toplum kuruluşlarının düşüncelerini aldı. İlçe Başkanı Selim Çetinkaya ve ilçe Başkan Yardımcılarından Baki Koçak, Ebubekir Akyüz, Metin Akyüz, Ali İhsan Dede, Recep Gökgöz ile Erzurumlular Derneğini ziyaret etti. Kendileri ile Darıca Belediye Başkan Adaylığı ve Belediye Meclis Üyeliği noktasında fikir alışverişinde bulunan Saadet Darıca adına İlçe Başkanı Çetinkaya, “Bizleri hoş sohbetleri ile karşılayan Dernek başkanı Sıddık Topal ve yönetimine teşekkür ederiz. KARSLILARA KONUIK OLDULAR Saadet Partisi Darıca İlçe Teşkilatı ziyaretler kapsamında Karslılar Derneği’ne de konuk oldu. İlçe Başkanı Selim Çetinkaya ve ilçe Başkan Yardımcıları Karslılar Derneğini ziyaret ederek fikir alışverişinde bulundu. Kendileri ile Darıca Belediye Başkan Adaylığı ve Belediye Meclis Üyeliği noktasında fikir alışverişinde bulundu. Çetinkaya “Bizleri hoş sohbetleri ile karşılayan Dernek başkan vekili Adnan İşçi ve yönetimine teşekkür ederiz.” dedi.
Saadet Partisi Darıca İlçe Teşkilatı, Belediye başkan Adayını Darıca’daki derneklere sormaya devam ediyor.

Saadet Partisi Darıca İlçe Teşkilatı, Belediye başkan Adayını Darıca’daki derneklere sormaya devam ediyor. Aday belirleme sürecini dernek ve STK’larla yürüten Saadet Partisi Darıca, bu kapsamda Erzurumlular ve Karslılar Derneği’ne konuk olarak, nasıl bir aday istedikleri noktasında sivil toplum kuruluşlarının düşüncelerini aldı. İlçe Başkanı Selim Çetinkaya ve ilçe Başkan Yardımcılarından Baki Koçak, Ebubekir Akyüz, Metin Akyüz, Ali İhsan Dede, Recep Gökgöz ile Erzurumlular Derneğini ziyaret etti. Kendileri ile Darıca Belediye Başkan Adaylığı ve Belediye Meclis Üyeliği noktasında fikir alışverişinde bulunan Saadet Darıca adına İlçe Başkanı Çetinkaya, “Bizleri hoş sohbetleri ile karşılayan Dernek başkanı Sıddık Topal ve yönetimine teşekkür ederiz.

KARSLILARA KONUIK OLDULAR

Saadet Partisi Darıca İlçe Teşkilatı ziyaretler kapsamında Karslılar Derneği’ne de konuk oldu. İlçe Başkanı Selim Çetinkaya ve ilçe Başkan Yardımcıları Karslılar Derneğini ziyaret ederek fikir alışverişinde bulundu. Kendileri ile Darıca Belediye Başkan Adaylığı ve Belediye Meclis Üyeliği noktasında fikir alışverişinde bulundu. Çetinkaya “Bizleri hoş sohbetleri ile karşılayan Dernek başkan vekili Adnan İşçi ve yönetimine teşekkür ederiz.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.