SP'de "Çelik" güven tazeledi!

Kocaeli 23.10.2017 - 10:54, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

SP'de "Çelik" güven tazeledi!

Saadet Partisi Kocaeli İl teşkilatı, 6.Olağan Kongreyi Genel başkan Temel Karamollaoğlu’nun katılımıyla gerçekleştirdi. Mevcut Başkan Nurettin Çelik’in güven tazelediği kongre salonunu partililer hınca hınç doldurdu.

Saadet Partisi 6. Olağan il kongresi Genel Başkan Temel Karamollaoğlu’nun katılımıyla gerçekleştirildi. İzmit Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleşen kongreye partililer yoğun ilgi gösterdi. Mevcut Başkan Nurettin Çelik’in tek listesiyle yapılan kongrede, Saadet Partililer gövde gösterisi yaptı. Kongreye katılan partililer ve ilçe teşkilatları adeta İzmit Atatürk Spor Salonunu inletti. Kongre oldukça coşkulu bir şekilde başladı. Kongreye katılan Genel Başkan Temel Karamollaoğlu’na partililer yoğun ilgi gösterdi. Genel Başkan Karamollaoğlu kongre başlamadan kürsüye çıkarak partilileri selamladı.  13.41’İN SIRRINI AÇIKLADI 600 delegenin oy kullanma hakkı olduğu kongrede 25 kişilik İl yönetiminin yanı sıra 26 Büyük kongre delegesi de belirlendi. Kongrede konuşan Çelik, “Salona baktığımda Rahmetli Genel Başkanımız Mücahit Erbakan’ın gözlerini görüyorum. Bu salonda heyecanı ve sadakati görüyorum. Bu salonda 12 ilçe belediye başkanını ve Saadet Parti’li Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanını görüyorum. Yine bu salonda bakanları ve onları tamamen yönetecek bilge Temel Karamollaoğlu’nu görüyorum. Kollarımızı sıvadık Kocaeli için 22 Ekim 13:41 milat olacak. 13 demek Kocaeli için 13 Saadet Parti’li milletvekili ve 13 belediye başkanı demek. Gece gündüz çalışıp yerine getireceğiz. SÖZÜMÜZÜ TUTMAK İÇİN Çelik “İnsanlığın büyük bir bunalımda olduğu bugünlerde burada toplanan gönüldaşlarımıza sizlere Allahın selamıyla selamlıyorum. Bizim yetişmemizde ve bu davayı tanımamızda katkısı olan o dönemki Ömer Atmaca abimizin selamlamasıyla sizleri selamlıyorum. Sözümüz var diyerek başladık çalışmaya, Önce Allaha verdiğimiz sözü hiç unutmadan çıktık yola. Eşitlik ve adalet için alın terinin karşılığını almak için sözümüz var” dedi” NURETTİN ÇELİK’İN LİSTESİ Nurettin Çelik, Zafer Mutlu, Nihat Yıldız, Mehmet Tatlı, Fatih Polat, Ahmet Özen, Alattin Çakmak, Halit Şengül, Halil Kayın, Cemal Erdoğan, Paşa Ali Gümüş, Ayhan Altıntaş, Muhammet İkbal, Sedat Uslu, Lafit Gökhan Durtaş, Ekrem Öztürk, Ömer Faruk Yıldırım, İbrahim Akgündüz, İbrahim İlhan, Turhan Özkalas, Volkan Gemiksiz, Dursun Ali Atmaca, Zeki Özçelik, Ali Paksoy, Sinan Yolcu
Saadet Partisi Kocaeli İl teşkilatı, 6.Olağan Kongreyi Genel başkan Temel Karamollaoğlu’nun katılımıyla gerçekleştirdi. Mevcut Başkan Nurettin Çelik’in güven tazelediği kongre salonunu partililer hınca hınç doldurdu.

Saadet Partisi 6. Olağan il kongresi Genel Başkan Temel Karamollaoğlu’nun katılımıyla gerçekleştirildi. İzmit Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleşen kongreye partililer yoğun ilgi gösterdi. Mevcut Başkan Nurettin Çelik’in tek listesiyle yapılan kongrede, Saadet Partililer gövde gösterisi yaptı. Kongreye katılan partililer ve ilçe teşkilatları adeta İzmit Atatürk Spor Salonunu inletti. Kongre oldukça coşkulu bir şekilde başladı. Kongreye katılan Genel Başkan Temel Karamollaoğlu’na partililer yoğun ilgi gösterdi. Genel Başkan Karamollaoğlu kongre başlamadan kürsüye çıkarak partilileri selamladı. 

13.41’İN SIRRINI AÇIKLADI

600 delegenin oy kullanma hakkı olduğu kongrede 25 kişilik İl yönetiminin yanı sıra 26 Büyük kongre delegesi de belirlendi. Kongrede konuşan Çelik, “Salona baktığımda Rahmetli Genel Başkanımız Mücahit Erbakan’ın gözlerini görüyorum. Bu salonda heyecanı ve sadakati görüyorum. Bu salonda 12 ilçe belediye başkanını ve Saadet Parti’li Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanını görüyorum. Yine bu salonda bakanları ve onları tamamen yönetecek bilge Temel Karamollaoğlu’nu görüyorum. Kollarımızı sıvadık Kocaeli için 22 Ekim 13:41 milat olacak. 13 demek Kocaeli için 13 Saadet Parti’li milletvekili ve 13 belediye başkanı demek. Gece gündüz çalışıp yerine getireceğiz.

SÖZÜMÜZÜ TUTMAK İÇİN

Çelik “İnsanlığın büyük bir bunalımda olduğu bugünlerde burada toplanan gönüldaşlarımıza sizlere Allahın selamıyla selamlıyorum. Bizim yetişmemizde ve bu davayı tanımamızda katkısı olan o dönemki Ömer Atmaca abimizin selamlamasıyla sizleri selamlıyorum. Sözümüz var diyerek başladık çalışmaya, Önce Allaha verdiğimiz sözü hiç unutmadan çıktık yola. Eşitlik ve adalet için alın terinin karşılığını almak için sözümüz var” dedi”

NURETTİN ÇELİK’İN LİSTESİ

Nurettin Çelik, Zafer Mutlu, Nihat Yıldız, Mehmet Tatlı, Fatih Polat, Ahmet Özen, Alattin Çakmak, Halit Şengül, Halil Kayın, Cemal Erdoğan, Paşa Ali Gümüş, Ayhan Altıntaş, Muhammet İkbal, Sedat Uslu, Lafit Gökhan Durtaş, Ekrem Öztürk, Ömer Faruk Yıldırım, İbrahim Akgündüz, İbrahim İlhan, Turhan Özkalas, Volkan Gemiksiz, Dursun Ali Atmaca, Zeki Özçelik, Ali Paksoy, Sinan Yolcu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.