SP Dilovası’nda kongre heyecanı!

Dilovası 27.12.2019 - 14:26, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

SP Dilovası’nda kongre heyecanı!

Saadet Partisi Dilovası İlçe Kongresi yarın saat 14.00’te gerçekleşecek. Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun da katılacağı kongre de tek aday Erkan Bilikli. Saadet Partisi Dilovası İlçe Kongresi yarın gerçekleşecek. Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu da Dilovası İlçe Kongresi’ne katılmak üzere ilimize geliyor. Karamollaoğlu saat 14.00’da Dilovası Dilara Düğün Salonu’nda düzenlenecek ilçe kongresine katılacak. Gerçekleşecek olan kongreye katılarak birçok açıklamada bulunması beklenen Karamollaoğlu için partililer büyük heyecan ve coşku yaşamaya başlarken Saadet Partisi lideri böylelikle kentimize ayak basmış olacak. Öte yandan mevcut ilçe başkanı Mustafa Türel göreve devam etmek istemediğini belirterek aday olmayacağını söylemişti. Kongrede tek ilçe başkan adayı ise Erkan Bilikli oldu. KONGRE’YE ÇAĞIRDI Kongre için çalmadık kapı bırakmayan ilçe başkan adayı Erkan Bilikli ise, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun katılacağı kongre için Dilovası halkının kapısını çalarak davet etti. Kongre öncesi adeta gitmedik sivil toplum kuruluşları, partiler, spor camiası, muhtarlar, esnaf ve vatandaş bırakmayan Başkan Adayı Erkan Bilikli gittiği her yerde kongreye davet etti. Kongre ile ilgili açıklamalar yapan Başkan Adayı Bilikli, “Kongremiz için Dilova’mızın değerli halkını siyasetçisinden tutunda esnafına kadar herkesi ziyaret ettik. Ziyaretlerde sanayinin başkenti olan Dilovamız için geldiğimizi belirterek vatandaşlarımızın, derneklerimizin ve sivil toplum kuruluşlarının sesi olacağımızı belirterek dertleriyle dertleneceğimizi söyledik. Gittiğimiz her yerde de kongremize destek vererek yanımızda olacaklarını dile getirdiler. Bizlerde Dilovası için hep beraber çalışıp ilçemizi daha güzel yerlere getirmek için elimizden geleni yapacağımızın sözünü verdik.” dedi.

Saadet Partisi Dilovası İlçe Kongresi yarın saat 14.00’te gerçekleşecek. Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun da katılacağı kongre de tek aday Erkan Bilikli.

Saadet Partisi Dilovası İlçe Kongresi yarın gerçekleşecek. Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu da Dilovası İlçe Kongresi’ne katılmak üzere ilimize geliyor. Karamollaoğlu saat 14.00’da Dilovası Dilara Düğün Salonu’nda düzenlenecek ilçe kongresine katılacak. Gerçekleşecek olan kongreye katılarak birçok açıklamada bulunması beklenen Karamollaoğlu için partililer büyük heyecan ve coşku yaşamaya başlarken Saadet Partisi lideri böylelikle kentimize ayak basmış olacak. Öte yandan mevcut ilçe başkanı Mustafa Türel göreve devam etmek istemediğini belirterek aday olmayacağını söylemişti. Kongrede tek ilçe başkan adayı ise Erkan Bilikli oldu.

KONGRE’YE ÇAĞIRDI

Kongre için çalmadık kapı bırakmayan ilçe başkan adayı Erkan Bilikli ise, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun katılacağı kongre için Dilovası halkının kapısını çalarak davet etti. Kongre öncesi adeta gitmedik sivil toplum kuruluşları, partiler, spor camiası, muhtarlar, esnaf ve vatandaş bırakmayan Başkan Adayı Erkan Bilikli gittiği her yerde kongreye davet etti. Kongre ile ilgili açıklamalar yapan Başkan Adayı Bilikli, “Kongremiz için Dilova’mızın değerli halkını siyasetçisinden tutunda esnafına kadar herkesi ziyaret ettik. Ziyaretlerde sanayinin başkenti olan Dilovamız için geldiğimizi belirterek vatandaşlarımızın, derneklerimizin ve sivil toplum kuruluşlarının sesi olacağımızı belirterek dertleriyle dertleneceğimizi söyledik. Gittiğimiz her yerde de kongremize destek vererek yanımızda olacaklarını dile getirdiler. Bizlerde Dilovası için hep beraber çalışıp ilçemizi daha güzel yerlere getirmek için elimizden geleni yapacağımızın sözünü verdik.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.