SP Dilovası'ndan partilere davet!

Siyaset 25.12.2019 - 10:32, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

SP Dilovası'ndan partilere davet!

Saadet Partisi Dilovası İlçe Başkanı Erkan Bilikli ve yönetimi, Dilovası'ndaki partileri ziyaret ederek Cumartesi günü gerçekleşecek olan 2. Olağan Kongre'ye davet etti. Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun da katılım göstereceği, Saadet Partisi Dilovası 2. Olağan İlçe Kongresi için parti yöneticilerinin hazırlıkları sürüyor. Bu bağlamda STK'ları, muhtarları ve kurumları kongreye davet eden SP Dilovası İlçe Başkanı Erkan Bilikli'nin son durağı ilçedeki siyasi partiler oldu. Bilikli ve yönetimi AK Parti İlçe Başkanı Osman Akbulut’a, CHP İlçe Başkanı Kerem Aydemir’e, MHP İlçe Başkanı Ali Osman Ayaz’a, Yeniden Refah Partisi ilçe Başkanı Ercan Oğuz’a, İYİ Parti ilçe Başkanı Emin Yılmaz’a, giderek davetiye verdi. 28 Aralık Cumartesi günü saat 14.00'da Dilara Düğün Salonu'nda yapılacak olan kongreye yoğun bir katılımın olması bekleniyor.        

Saadet Partisi Dilovası İlçe Başkanı Erkan Bilikli ve yönetimi, Dilovası'ndaki partileri ziyaret ederek Cumartesi günü gerçekleşecek olan 2. Olağan Kongre'ye davet etti.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun da katılım göstereceği, Saadet Partisi Dilovası 2. Olağan İlçe Kongresi için parti yöneticilerinin hazırlıkları sürüyor. Bu bağlamda STK'ları, muhtarları ve kurumları kongreye davet eden SP Dilovası İlçe Başkanı Erkan Bilikli'nin son durağı ilçedeki siyasi partiler oldu. Bilikli ve yönetimi AK Parti İlçe Başkanı Osman Akbulut’a, CHP İlçe Başkanı Kerem Aydemir’e, MHP İlçe Başkanı Ali Osman Ayaz’a, Yeniden Refah Partisi ilçe Başkanı Ercan Oğuz’a, İYİ Parti ilçe Başkanı Emin Yılmaz’a, giderek davetiye verdi. 28 Aralık Cumartesi günü saat 14.00'da Dilara Düğün Salonu'nda yapılacak olan kongreye yoğun bir katılımın olması bekleniyor.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.