19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

SP GEBZE ADAYINI CUMA GÜNÜ AÇIKLIYOR

Gebze 05.02.2019 - 11:10, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

SP GEBZE ADAYINI CUMA GÜNÜ AÇIKLIYOR

Herkesin merakla beklediği Belediye Başkan adayını Saadet Partisi Gebze Teşkilatı Cuma günü düzenleyeceği basın toplantısı ile açıklayacak.

Seçimlerin sürpriz ismi Saadet Patisi Gebze İlçe Teşkilatı sır gibi sakladığı adayını Cuma günü düzenleyeceği basın toplantısı ile açıklayacağını İl Başkanı Nurettin Çelik’in katıldığı yönetim kurulu toplantısıyla açıkladı. Büyük günün Cuma olduğunu ifade eden Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Nurettin Çelik, Gebze İlçe Teşkilatının haftalık yönetim kurulu toplantısında çalışmalar hakkında İlçe Başkanı Necati Korkmaz ile birlikte yönetim kurulu üyelerine bilgi verdi. “AZ KALDI SABREDİN” Bu seçimlerin yerel seçimler olduğunu ancak oluşan hava ile sanki genel seçimler gibi gösterilmek istendiğine değinen İl Başkanı Çelik, halkın burada yaşadıkları kentleri idare edecek yöneticiler seçeceklerini unutmamaları gerektiğinin altını çizerek, “Şöyle geriye dönüp halkımız bakmalı. Bu geçen süre içerisinde kentimize şehrimize neler vaat edildi ancak neler yapıldı. Ondan sonra bu seçiminin ardından buraya hizmetin Ankara’dan değil Gebze’den yaşadıkları kentten geleceğini unutmasınlar ki verecekleri oy ile kendilerine hizmet edecekleri kişileri seçsinler. Bu seçim halkın kendi kendisine oy vereceği seçimdir. Bu anlamda biz Cuma günü açıklayacağımız isim ile Gebze’yi Gebze halkıyla buluşturacağız. Biz öyle bir isim açıklayacağız ki halkımız evet bize hizmet edecek kişi bu deyip partiye mefhumu gözetmeksizin mührü Saadet Partisine basacaktır. Bize bu güne kadar neden beklediniz neden adayınızı açıklamadınız diyenler olabilir biz Kocaeli’nin kalbinde insanların gönlüne dokunacak ismi bulmanın arayışı içerisindeydik. Adeta iğneyle kuyu kazdık ince eleyip sık dokuduk her kesime ulaştık ve adayımızı belirledik. Cuma günü adayımızı basın mensuplarının huzurunda kamuoyu ile paylaşacağız. Ve inanıyoruz ki kazanan sadece Saadet Partisi değil kazanan Gebze olacaktır kazanan halk olacaktır. Buradan gerçek 94 ruhu ile Milli Görüşçü Belediyecilik ile Cepsiz Ceketli Belediye Başkanımız ile tüm Türkiye’ye Belediyecilik nasıl yapılır hizmet nasıl halkın ayağına götürülür bunların destanını yazacağız” dedi.
Herkesin merakla beklediği Belediye Başkan adayını Saadet Partisi Gebze Teşkilatı Cuma günü düzenleyeceği basın toplantısı ile açıklayacak.

Seçimlerin sürpriz ismi Saadet Patisi Gebze İlçe Teşkilatı sır gibi sakladığı adayını Cuma günü düzenleyeceği basın toplantısı ile açıklayacağını İl Başkanı Nurettin Çelik’in katıldığı yönetim kurulu toplantısıyla açıkladı. Büyük günün Cuma olduğunu ifade eden Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Nurettin Çelik, Gebze İlçe Teşkilatının haftalık yönetim kurulu toplantısında çalışmalar hakkında İlçe Başkanı Necati Korkmaz ile birlikte yönetim kurulu üyelerine bilgi verdi.

“AZ KALDI SABREDİN”

Bu seçimlerin yerel seçimler olduğunu ancak oluşan hava ile sanki genel seçimler gibi gösterilmek istendiğine değinen İl Başkanı Çelik, halkın burada yaşadıkları kentleri idare edecek yöneticiler seçeceklerini unutmamaları gerektiğinin altını çizerek, “Şöyle geriye dönüp halkımız bakmalı. Bu geçen süre içerisinde kentimize şehrimize neler vaat edildi ancak neler yapıldı. Ondan sonra bu seçiminin ardından buraya hizmetin Ankara’dan değil Gebze’den yaşadıkları kentten geleceğini unutmasınlar ki verecekleri oy ile kendilerine hizmet edecekleri kişileri seçsinler. Bu seçim halkın kendi kendisine oy vereceği seçimdir. Bu anlamda biz Cuma günü açıklayacağımız isim ile Gebze’yi Gebze halkıyla buluşturacağız. Biz öyle bir isim açıklayacağız ki halkımız evet bize hizmet edecek kişi bu deyip partiye mefhumu gözetmeksizin mührü Saadet Partisine basacaktır. Bize bu güne kadar neden beklediniz neden adayınızı açıklamadınız diyenler olabilir biz Kocaeli’nin kalbinde insanların gönlüne dokunacak ismi bulmanın arayışı içerisindeydik. Adeta iğneyle kuyu kazdık ince eleyip sık dokuduk her kesime ulaştık ve adayımızı belirledik. Cuma günü adayımızı basın mensuplarının huzurunda kamuoyu ile paylaşacağız. Ve inanıyoruz ki kazanan sadece Saadet Partisi değil kazanan Gebze olacaktır kazanan halk olacaktır. Buradan gerçek 94 ruhu ile Milli Görüşçü Belediyecilik ile Cepsiz Ceketli Belediye Başkanımız ile tüm Türkiye’ye Belediyecilik nasıl yapılır hizmet nasıl halkın ayağına götürülür bunların destanını yazacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.