19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

SP Gebze'de ilk başvuru geldi!

Gebze 01.01.2019 - 14:26, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

SP Gebze'de ilk başvuru geldi!

Saadet Partisine, 2019 mahalli idareler seçimi aday adaylığı sürecinin başlamasıyla birlikte ilk Meclis üyeliği için başvuruyu Elektrik-Elektronik mühendisi Ayşegül Fındık yaptı.

Meclis üyeliği  aday adaylığı için Gebze İlçe Başkanlığına gelerek dosyasını İlçe Başkanı Necati Korkmaz’a teslim eden Ayşegül Fındık, Kadınların "yapıcı olmaları, fedakârlığı, çalışkanlığı ve üretkenliğiyle aile ve toplumsal ihtiyaçları anında fark edebilme” özellikleri vardır. Bu özelliklerinden ötürü mutlaka yaşadığı şehre katkı sunmak zorundadır. Bende bu katkıyı sunmak için başvuru yapıyorum” dedi. İŞARET FİŞEĞİNİ AYŞEGÜL KARDEŞİMİZLE ATIYORUZ Ayşegül Fındık’ın başvurusunu alan İlçe Başkanı Necati Korkmaz, başvurusundan dolayı teşekkür edip hayırlı olsun dileklerinde bulundu. 31 Mart 2019 Mahalli idareler seçimi için Gebze İlçe teşkilatı olarak plan ve programlarımızı, gerekli alt yapıyı ve çalışma stratejilerimizi belirledik. Bugün yeni yılın ilk gününde ilk başvurumuzu aldık. İşaret fişeğini Ayşegül Fındık kardeşimizle atıyoruz.  İlk Başvurunun kadın aday olması hem bizim için hem de Gebze’mizin için çok mühimdir. Çünkü Gebze nüfusun yarısı kadınlardan oluşuyor. Kadınlar, Gebze'nin, kalkınmasına, gelişmesine, problemlerin çözülmesine erkekler kadar katkı sunmak mecburiyetindeler. Kısaca hayatın her alanında olduğu gibi şehrimizi yönetim alanında da kadın eli değmeli. Bu minvalde ben de yaşadığım şehre katkı sunmak isterim diyen bütün kadınlara Saadet Partisi Gebze İlçe Teşkilatı olarak kapımız açıktır. Gelin bu şehri hep beraber yönetelim” dedi. AYŞEGÜL FINDIK KİMDİR? 1990 Giresun doğumlu. Cumhuriyet Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği bölümü mezunu. İyi derece de İngilizce bilen Ayşegül Fındık; hali hazırda 2013’den beri özel bir şirkette Etüd ve Proje departmanında yöneticilik yapmaktadır.
Saadet Partisine, 2019 mahalli idareler seçimi aday adaylığı sürecinin başlamasıyla birlikte ilk Meclis üyeliği için başvuruyu Elektrik-Elektronik mühendisi Ayşegül Fındık yaptı.

Meclis üyeliği  aday adaylığı için Gebze İlçe Başkanlığına gelerek dosyasını İlçe Başkanı Necati Korkmaz’a teslim eden Ayşegül Fındık, Kadınların "yapıcı olmaları, fedakârlığı, çalışkanlığı ve üretkenliğiyle aile ve toplumsal ihtiyaçları anında fark edebilme” özellikleri vardır. Bu özelliklerinden ötürü mutlaka yaşadığı şehre katkı sunmak zorundadır. Bende bu katkıyı sunmak için başvuru yapıyorum” dedi.

İŞARET FİŞEĞİNİ AYŞEGÜL KARDEŞİMİZLE ATIYORUZ

Ayşegül Fındık’ın başvurusunu alan İlçe Başkanı Necati Korkmaz, başvurusundan dolayı teşekkür edip hayırlı olsun dileklerinde bulundu. 31 Mart 2019 Mahalli idareler seçimi için Gebze İlçe teşkilatı olarak plan ve programlarımızı, gerekli alt yapıyı ve çalışma stratejilerimizi belirledik. Bugün yeni yılın ilk gününde ilk başvurumuzu aldık. İşaret fişeğini Ayşegül Fındık kardeşimizle atıyoruz.  İlk Başvurunun kadın aday olması hem bizim için hem de Gebze’mizin için çok mühimdir. Çünkü Gebze nüfusun yarısı kadınlardan oluşuyor. Kadınlar, Gebze'nin, kalkınmasına, gelişmesine, problemlerin çözülmesine erkekler kadar katkı sunmak mecburiyetindeler. Kısaca hayatın her alanında olduğu gibi şehrimizi yönetim alanında da kadın eli değmeli. Bu minvalde ben de yaşadığım şehre katkı sunmak isterim diyen bütün kadınlara Saadet Partisi Gebze İlçe Teşkilatı olarak kapımız açıktır. Gelin bu şehri hep beraber yönetelim” dedi.

AYŞEGÜL FINDIK KİMDİR?

1990 Giresun doğumlu. Cumhuriyet Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği bölümü mezunu. İyi derece de İngilizce bilen Ayşegül Fındık; hali hazırda 2013’den beri özel bir şirkette Etüd ve Proje departmanında yöneticilik yapmaktadır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.