SP Gebze’den Uluköylü’ye ziyaret

Siyaset 13.03.2020 - 15:11, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

SP Gebze’den Uluköylü’ye ziyaret

Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Türel ve yönetimi, İYİ Parti Gebze’ye gitti. İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Burak Uluköylü ve yöneticilere konuk olan Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Türel ve yönetimi, burada bir süre sohbet ederek İYİ Parti ailesiyle karşılıklı görüş alışverişinde bulundu. Saadet Gebze Başkanı Türel; İYİ Parti ailesine ve değerli başkanları Burak Uluköylü’ye hayırlı olsun diyor, kendilerine yeni yönetimlerine başarılar diliyoruz” dedi.  BURAK ULUKÖYLÜ’DEN TEŞEKKÜR Gerçekleştirilen ziyaret için Saadet Partisine teşekkür eden İYİ Parti Gebze Başkanı Burak Uluköylü, “Şahsım ve partim adına teşekkür ederim. Başkan Türel ve ekibini ağırlamaktan dolayı gururlu ve mutluyuz. Kendilerine teşekkür ederim” yorumunu yaptı. Bir saat süren ziyarette iki parti başkan ve yöneticileri yerel ve genel siyaset üzerine konuşurken karşılıklı görüş ve fikir alışverişinde bulunarak gündemi birlikte değerlendirip ardından fotoğraf çektirdiler.    

Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Türel ve yönetimi, İYİ Parti Gebze’ye gitti. İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Burak Uluköylü ve yöneticilere konuk olan Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Türel ve yönetimi, burada bir süre sohbet ederek İYİ Parti ailesiyle karşılıklı görüş alışverişinde bulundu. Saadet Gebze Başkanı Türel; İYİ Parti ailesine ve değerli başkanları Burak Uluköylü’ye hayırlı olsun diyor, kendilerine yeni yönetimlerine başarılar diliyoruz” dedi. 

BURAK ULUKÖYLÜ’DEN TEŞEKKÜR

Gerçekleştirilen ziyaret için Saadet Partisine teşekkür eden İYİ Parti Gebze Başkanı Burak Uluköylü, “Şahsım ve partim adına teşekkür ederim. Başkan Türel ve ekibini ağırlamaktan dolayı gururlu ve mutluyuz. Kendilerine teşekkür ederim” yorumunu yaptı. Bir saat süren ziyarette iki parti başkan ve yöneticileri yerel ve genel siyaset üzerine konuşurken karşılıklı görüş ve fikir alışverişinde bulunarak gündemi birlikte değerlendirip ardından fotoğraf çektirdiler.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.