SP GEBZE İFTAR DA BULUŞTU!

Gebze 11.06.2017 - 18:08, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

SP GEBZE İFTAR DA BULUŞTU!

Saadet Partisi Gebze İlçe Teşkilatı’nın her yıl geleneksel olarak düzenlediği iftar yemeği bu sene yoğun katılımlı olarak gerçekleştirildi. SP Gebze İlçe Teşkilatı’nın her yıl gerçekleştirilen iftar yemeği gerçekleştirildi. Gebze Malkoçoğlu Düğün Salonu’nda gerçekleşen iftar yemeğine Saadet Partisi Kocaeli il Başkanı Nurettin Çelik, Gebze ilçe başkanı Necati Korkmaz, Dilovası ilçe başkanı Mustafa Türel, Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, Gebze’deki mahalle muhtarları ve çok sayıda partili ile vatandaş katıldı. KİRLİ İTTİFAKA KARŞIYIZ İftar programı Kur-an Tilaveti ile başlarken, iftar öncesi Gebze İlçe Başkanı Necati Korkmaz konuşma yaptı. Geleneksel iftar programımıza hoş geldiniz diyerek söze başlayan Korkmaz, “Tuttuğumuz orucun, kıldığımız namazların ve okuduğumuz hatimlerin kabul olmasını dileyerek, Ramazan ayının bizlere, ülkemize ve islam alemine hayırlar getirmesini dilerim. Milli görüşlüler olarak tuttuğumuz oruç gibi, faize dayalı ekonomik sisteme de oruçluyuz. AB kapılarında beklemeye de oruçluyuz. ABD ile müttefikliğe İsrail ile dostluğa da oruçluyuz. Bu oruçlarımızın iftarlarının Milli görüş iktidarında adil ekonomik düzen ile İslam birliği ile yaşanabilir bir Türkiye ve yeniden büyük Türkiye ve yeni bir dünya iftarlarımızda bugün olduğu gibi Allah nasip edecek ve yapacağız inşallah. Bu duygu ve düşüncelerle iftarımıza icabet eden herkese ve iftar programımızı düzenlememize yardım eden arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.” Dedi. MİLLİ GÖRÜŞCÜLER TÜM ENGELLERE RAĞMEN ÇALIŞIYOR Korkmaz’dan sonra konuşan Saadet Partisi İl Başkanı Nurettin Çelik ise, “Başı rahmet ortası mağfiret sonu cehennem ateşinden kurtuluş olan mübarek ramazan ayımız içindeki kadir gecemiz bütün müminlere hayırlı mübarek olsun. Bugün buraya teşrif ederek, bizleri yalnız bırakmayan saygıdeğer dostlarımız hepiniz iftar programımıza hoş geldiniz. Bizler Saadet Partili milli görüşçüler olarak kurulduğu günden bu yana 45 yıldan beri gece gündüz demeden önümüze çıkan bütün engellere rağmen, insanımızın umudu ve geleceği için çalışan bir siyasi hareketin mensuplarıyız. Ben o günden bugüne kadar bu çalışmalarda katkı sunan tüm büyüklerimi saygı ve sevgi ile selamlıyorum. Milli görüş içinde yer almayan dostlarımız içinde bir an önce bizlerin arasına katılmasını tavsiye ediyorum.” Dedi.

Saadet Partisi Gebze İlçe Teşkilatı’nın her yıl geleneksel olarak düzenlediği iftar yemeği bu sene yoğun katılımlı olarak gerçekleştirildi.

SP Gebze İlçe Teşkilatı’nın her yıl gerçekleştirilen iftar yemeği gerçekleştirildi. Gebze Malkoçoğlu Düğün Salonu’nda gerçekleşen iftar yemeğine Saadet Partisi Kocaeli il Başkanı Nurettin Çelik, Gebze ilçe başkanı Necati Korkmaz, Dilovası ilçe başkanı Mustafa Türel, Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, Gebze’deki mahalle muhtarları ve çok sayıda partili ile vatandaş katıldı.

KİRLİ İTTİFAKA KARŞIYIZ

İftar programı Kur-an Tilaveti ile başlarken, iftar öncesi Gebze İlçe Başkanı Necati Korkmaz konuşma yaptı. Geleneksel iftar programımıza hoş geldiniz diyerek söze başlayan Korkmaz, “Tuttuğumuz orucun, kıldığımız namazların ve okuduğumuz hatimlerin kabul olmasını dileyerek, Ramazan ayının bizlere, ülkemize ve islam alemine hayırlar getirmesini dilerim. Milli görüşlüler olarak tuttuğumuz oruç gibi, faize dayalı ekonomik sisteme de oruçluyuz. AB kapılarında beklemeye de oruçluyuz. ABD ile müttefikliğe İsrail ile dostluğa da oruçluyuz. Bu oruçlarımızın iftarlarının Milli görüş iktidarında adil ekonomik düzen ile İslam birliği ile yaşanabilir bir Türkiye ve yeniden büyük Türkiye ve yeni bir dünya iftarlarımızda bugün olduğu gibi Allah nasip edecek ve yapacağız inşallah. Bu duygu ve düşüncelerle iftarımıza icabet eden herkese ve iftar programımızı düzenlememize yardım eden arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.” Dedi.

MİLLİ GÖRÜŞCÜLER TÜM ENGELLERE RAĞMEN ÇALIŞIYOR

Korkmaz’dan sonra konuşan Saadet Partisi İl Başkanı Nurettin Çelik ise, “Başı rahmet ortası mağfiret sonu cehennem ateşinden kurtuluş olan mübarek ramazan ayımız içindeki kadir gecemiz bütün müminlere hayırlı mübarek olsun. Bugün buraya teşrif ederek, bizleri yalnız bırakmayan saygıdeğer dostlarımız hepiniz iftar programımıza hoş geldiniz. Bizler Saadet Partili milli görüşçüler olarak kurulduğu günden bu yana 45 yıldan beri gece gündüz demeden önümüze çıkan bütün engellere rağmen, insanımızın umudu ve geleceği için çalışan bir siyasi hareketin mensuplarıyız. Ben o günden bugüne kadar bu çalışmalarda katkı sunan tüm büyüklerimi saygı ve sevgi ile selamlıyorum. Milli görüş içinde yer almayan dostlarımız içinde bir an önce bizlerin arasına katılmasını tavsiye ediyorum.” Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.