‘’SP GEBZE UMRE ZİYARETİNDE BULUNDU’’.

Gebze 03.02.2017 - 11:24, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

‘’SP GEBZE UMRE ZİYARETİNDE BULUNDU’’.

    Saadet Partisi İlçe Başkanı ve Yönetimi, ailesi ile umre ziyareti gerçekleştiren İlçe Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Çergel’i ziyaret etti. Başkan Korkmaz, kutsal topraklarda umre vazifesini yerine getiren Gimpat Otomotiv ortaklarından ayrıca Saadet Partisi Gebze İlçe Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Çergel’i evinde ziyaret etti. Başkan Korkmaz; “Allah herkese o kutsal topraklara giderek oradaki manevi hazzı yaşamayı nasip etsin. İnşallah, Cenab-ı Hak isteyen herkese o kutsal toprakları görmeyi, oradaki manevi hazzı yaşamayı nasip etsin” dedi.  

 

 

Saadet Partisi İlçe Başkanı ve Yönetimi, ailesi ile umre ziyareti gerçekleştiren İlçe Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Çergel’i ziyaret etti.

Başkan Korkmaz, kutsal topraklarda umre vazifesini yerine getiren Gimpat Otomotiv ortaklarından ayrıca Saadet Partisi Gebze İlçe Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Çergel’i evinde ziyaret etti.

Başkan Korkmaz; “Allah herkese o kutsal topraklara giderek oradaki manevi hazzı yaşamayı nasip etsin. İnşallah, Cenab-ı Hak isteyen herkese o kutsal toprakları görmeyi, oradaki manevi hazzı yaşamayı nasip etsin” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.