19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

SP Kocaeli’den Darıcalı vatandaşlara ziyaret!

Siyaset 17.10.2020 - 22:30, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

SP Kocaeli’den Darıcalı vatandaşlara ziyaret!

Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanlığı, STK ve saha çalışmaları kapsamında sürdürdüğü ziyaretler kapsamında Darıcalı vatandaşlar ile buluştu. Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanlığı ,‘Dur durak bilmiyor Kocaeli’yi karış karış geziyoruz’ sloganıyla sürdürdükleri STK ve halkla ilişkiler çalışmaları kapsamında Darıca’da vatandaşlarla bir araya geldi. Darıca İlçe Başkanı Selim Çetinkaya’nın öncülük ettiği ziyaretlerde il ve ilçe hakkında sohbet ve istişare edilirken ziyaretlerde İl Başkan Yardımcıları Ekrem Öztürk, Ali Atmaca ve Necati Korkmaz’da hazır bulundu. Ziyaretler kapsamında ilk olarak Darıca Kazım Karabekir Mahalle Muhtarı Sıddık Topal’ı ziyaret eden Saadet Partili heyet, mahalledeki sorun ve taleplere yönelik Muhtar Topal ile istişare ve fikir alışverişinde bulundu. Muhtar Topal’ın ardından Darıcalı vatandaşlara giden heyet sorun ve taleplerini dinleyerek çözüm noktasında gerekli mercilere ulaşacaklarını belirttiler. Öte yandan Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanlığı yapılan ziyaretleri sosyal medya hesabından paylaşarak, “Dur durak bilmiyor Kocaeli’yi karış karış geziyoruz. STK ve Halkla ilişkiler çalışması kapsamında halkımızla bir ve beraberiz” diyerek duyurdu.

Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanlığı, STK ve saha çalışmaları kapsamında sürdürdüğü ziyaretler kapsamında Darıcalı vatandaşlar ile buluştu.

Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanlığı ,‘Dur durak bilmiyor Kocaeli’yi karış karış geziyoruz’ sloganıyla sürdürdükleri STK ve halkla ilişkiler çalışmaları kapsamında Darıca’da vatandaşlarla bir araya geldi. Darıca İlçe Başkanı Selim Çetinkaya’nın öncülük ettiği ziyaretlerde il ve ilçe hakkında sohbet ve istişare edilirken ziyaretlerde İl Başkan Yardımcıları Ekrem Öztürk, Ali Atmaca ve Necati Korkmaz’da hazır bulundu. Ziyaretler kapsamında ilk olarak Darıca Kazım Karabekir Mahalle Muhtarı Sıddık Topal’ı ziyaret eden Saadet Partili heyet, mahalledeki sorun ve taleplere yönelik Muhtar Topal ile istişare ve fikir alışverişinde bulundu. Muhtar Topal’ın ardından Darıcalı vatandaşlara giden heyet sorun ve taleplerini dinleyerek çözüm noktasında gerekli mercilere ulaşacaklarını belirttiler. Öte yandan Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanlığı yapılan ziyaretleri sosyal medya hesabından paylaşarak, “Dur durak bilmiyor Kocaeli’yi karış karış geziyoruz. STK ve Halkla ilişkiler çalışması kapsamında halkımızla bir ve beraberiz” diyerek duyurdu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.