SP’Lİ AKSU; “SÖZÜMÜZ VAR”

Çayırova 19.10.2017 - 11:11, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

SP’Lİ AKSU; “SÖZÜMÜZ VAR”

Saadet Partisi Çayırova ilçe başkanı Yusuf Aksu, partisinin Kocaeli il kongresi ile alakalı yazılı bir açıklamada bulundu. Aksu Açıklamasında şu ifadelere yer verdi. Saadet Partisi Çayırova ilçe başkanı Yusuf Aksu, 22 Ekim Pazar 2017 günü İzmit kapalı spor salonunda Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu beyin katılımıyla gerçekleşecek olan, tüm ülkede ses getiren ‘’SÖZÜMÜZ VAR’’ sloganıyla tanıtımı yapılan il kongresine Çayırova Halkını davet ediyorum dedi. Çayırova ilçe başkanlığı olarak Pazar günü yapılacak kongre için teşkilatların önünden 11:45 de araçlar kaldırılacağını da ifade eden Aksu açıklamasının devamında şunları söyledi. Allah’ın izni ile bu kongremiz büyük yükselişin habercisi olacak ve tüm mazlumlara umut vaat edecektir. Omuzlarımızdaki yükün farkında olan Saadet Partililer olarak yeni bir sürece dâhil oluyoruz.  Çok çalışmak ve büyük hedefe ulaşmak mecburiyetindeyiz. Bu davanın mensupları olarak bizler; 1969 yılında Hoca’mız ile birlikte yola çıkarken, başparmaklarımızı havaya kaldırarak milletimize söz vermiştik. Evet! Adil bir düzen için sözümüz var. Faiz zulmünden kurtarmak için sözümüz var. Şahsiyetli dış politika için sözümüz var. Ahlak ve maneviyat için sözümüz var. Tüm mazlumlar için sözümüz var. İfadelerini kullandı.    

Saadet Partisi Çayırova ilçe başkanı Yusuf Aksu, partisinin Kocaeli il kongresi ile alakalı yazılı bir açıklamada bulundu. Aksu Açıklamasında şu ifadelere yer verdi.

Saadet Partisi Çayırova ilçe başkanı Yusuf Aksu, 22 Ekim Pazar 2017 günü İzmit kapalı spor salonunda Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu beyin katılımıyla gerçekleşecek olan, tüm ülkede ses getiren ‘’SÖZÜMÜZ VAR’’ sloganıyla tanıtımı yapılan il kongresine Çayırova Halkını davet ediyorum dedi. Çayırova ilçe başkanlığı olarak Pazar günü yapılacak kongre için teşkilatların önünden 11:45 de araçlar kaldırılacağını da ifade eden Aksu açıklamasının devamında şunları söyledi. Allah’ın izni ile bu kongremiz büyük yükselişin habercisi olacak ve tüm mazlumlara umut vaat edecektir. Omuzlarımızdaki yükün farkında olan Saadet Partililer olarak yeni bir sürece dâhil oluyoruz.  Çok çalışmak ve büyük hedefe ulaşmak mecburiyetindeyiz. Bu davanın mensupları olarak bizler; 1969 yılında Hoca’mız ile birlikte yola çıkarken, başparmaklarımızı havaya kaldırarak milletimize söz vermiştik. Evet! Adil bir düzen için sözümüz var. Faiz zulmünden kurtarmak için sözümüz var. Şahsiyetli dış politika için sözümüz var. Ahlak ve maneviyat için sözümüz var. Tüm mazlumlar için sözümüz var. İfadelerini kullandı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.