19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

SP'li Başkan 2020 hedeflerini açıkladı!

Dilovası 31.12.2019 - 09:53, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

SP'li Başkan 2020 hedeflerini açıkladı!

Saadet Partisi Dilovası İlçe Başkanı Erkan Bilikli, yeni bir yıla girerken 2019’un muhasebesini çok iyi yapmalıyız. İnancımız doğrultusunda daha güzel bir gelecek için çalışmalıyız" dedi. Saadet Partisi Dilovası İlçe Başkanı Erkan Bilikli ‘’Dilovası, 11 yıllık Ak Parti döneminde ne yazık ki sadece sorunlar yumağı haline gelmiştir. İlçemiz diğer ilçelere göre gelişmesi gerekirken daha çok gerilemiş sahipsizlikten artık kangren olmuştur. Ve bu gün hepimiz çok iyi görüyoruz ki bu sorunlar aşağı tükürsen sakal, yukarı tükürsen bıyık misali olmuş halde. Ne yazık ki işin içinden çıkılmaz bir hal olmuştur. DİLOVASI’NDA TEK BİR İCRAAT YOK Artık 11 yıldır Dilovası Belediyesi’ni yöneten Ak Parti’nin bu sorunları çözemeyeceğini görmekteyiz. Böyle devam ederse daha da büyük sorunlarla karşılaşacağımızı bilmemiz gerektiğine inanıyorum. Mart 2019 seçimleri biteli 9 ay geçmesine rağmen altı boş vaatlerden başka henüz gözle görülecek tek bir icraat ortaya konulamamıştır. 2020 yılı mevcut belediye yönetiminin aksiyonel kararlar alması gereken bir yıl olmalıdır.  Aksi takdirde toplumun vicdanı yaralanmakla kalmayıp hizmet noktasında geriye gidiş kat ve kat devam edecektir. Bizler Dilovası Saadet Partisi olarak 2020 yılında da halkımızın bizlere verdiği muhalefet görevini aktif bir şekilde kullanarak ilçemizin kalkınması adına elimizden gelen her şeyi yapacağız. Bununla da yetinmeyip kamusal yarara hizmet eden projeler sunarak karar alıcıların ufkunun genişlemesine yardımcı olacağız. GELECEK SAADET İLE GELECEK Yeni bir yıla girerken 2019’un muhasebesini çok iyi yapmalıyız. İnancımız doğrultusunda daha güzel bir gelecek için çalışarak ilçemizi hak ettiği yerlere getirmeliyiz. 2020 yılının kavgasız ve kardeşlik ikliminin oluştuğu bir Türkiye’nin yeni başlangıçlar ile beraber artan saadete vesile olmasını dileyerek “Gelecek Saadetle Gelecek” diyoruz. Yeni ümitler ve yeni beklentilerle girilen yeni yılda öncelikle temennim ülkemiz ve tüm dünyada huzurun, sevginin ve hoşgörünün egemen olmasıdır.  Duamız odur ki 2020 yılı bütün insanlık için daha güzel bir dünyanın vesilesi olmasıdır.

Saadet Partisi Dilovası İlçe Başkanı Erkan Bilikli, yeni bir yıla girerken 2019’un muhasebesini çok iyi yapmalıyız. İnancımız doğrultusunda daha güzel bir gelecek için çalışmalıyız" dedi.

Saadet Partisi Dilovası İlçe Başkanı Erkan Bilikli ‘’Dilovası, 11 yıllık Ak Parti döneminde ne yazık ki sadece sorunlar yumağı haline gelmiştir. İlçemiz diğer ilçelere göre gelişmesi gerekirken daha çok gerilemiş sahipsizlikten artık kangren olmuştur. Ve bu gün hepimiz çok iyi görüyoruz ki bu sorunlar aşağı tükürsen sakal, yukarı tükürsen bıyık misali olmuş halde. Ne yazık ki işin içinden çıkılmaz bir hal olmuştur.

DİLOVASI’NDA TEK BİR İCRAAT YOK

Artık 11 yıldır Dilovası Belediyesi’ni yöneten Ak Parti’nin bu sorunları çözemeyeceğini görmekteyiz. Böyle devam ederse daha da büyük sorunlarla karşılaşacağımızı bilmemiz gerektiğine inanıyorum. Mart 2019 seçimleri biteli 9 ay geçmesine rağmen altı boş vaatlerden başka henüz gözle görülecek tek bir icraat ortaya konulamamıştır. 2020 yılı mevcut belediye yönetiminin aksiyonel kararlar alması gereken bir yıl olmalıdır.  Aksi takdirde toplumun vicdanı yaralanmakla kalmayıp hizmet noktasında geriye gidiş kat ve kat devam edecektir. Bizler Dilovası Saadet Partisi olarak 2020 yılında da halkımızın bizlere verdiği muhalefet görevini aktif bir şekilde kullanarak ilçemizin kalkınması adına elimizden gelen her şeyi yapacağız. Bununla da yetinmeyip kamusal yarara hizmet eden projeler sunarak karar alıcıların ufkunun genişlemesine yardımcı olacağız.

GELECEK SAADET İLE GELECEK

Yeni bir yıla girerken 2019’un muhasebesini çok iyi yapmalıyız. İnancımız doğrultusunda daha güzel bir gelecek için çalışarak ilçemizi hak ettiği yerlere getirmeliyiz. 2020 yılının kavgasız ve kardeşlik ikliminin oluştuğu bir Türkiye’nin yeni başlangıçlar ile beraber artan saadete vesile olmasını dileyerek “Gelecek Saadetle Gelecek” diyoruz. Yeni ümitler ve yeni beklentilerle girilen yeni yılda öncelikle temennim ülkemiz ve tüm dünyada huzurun, sevginin ve hoşgörünün egemen olmasıdır.  Duamız odur ki 2020 yılı bütün insanlık için daha güzel bir dünyanın vesilesi olmasıdır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.