SP’li Başkan AK Parti’ye katıldı

Dilovası 06.02.2019 - 12:44, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

SP’li Başkan AK Parti’ye katıldı

Saadet Partisi Dilovası Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Koçyiğit, partisinin Ercan Dalkılıç'ı aday göstermesine tepki olarak AK Parti'ye katıldı.

SP Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Koçyiğit, AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, AK Parti Dilovası Belediye Başkan adayı Hamza Şayir ve İlçe Başkanı Osman Akbulut ile istişare toplantısında bir araya geldi. Koçyiğit, SP'nin Dilovası Belediye Başkan adayı olarak Ercan Dalkılıç'ı aday göstermesine tepki olarak, yerel seçimlerde AK Parti Dilovası Belediye Başkan adayı Hamza Şayir'i destekleyeceğini belirtti.  KAPIMIZ GENÇLERİMİZE AÇIK Işık, Akbulut ve Şayir, Koçyiğit'e bu tavrından dolayı teşekkür ederek, kapılarının her zaman gençlere açık olduğunu, Dilovası'nın geleceği için verdiği kararın seçimlerden sonra ne kadar doğru olduğunu göreceğini belirterek desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.  
Saadet Partisi Dilovası Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Koçyiğit, partisinin Ercan Dalkılıç'ı aday göstermesine tepki olarak AK Parti'ye katıldı.

SP Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Koçyiğit, AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, AK Parti Dilovası Belediye Başkan adayı Hamza Şayir ve İlçe Başkanı Osman Akbulut ile istişare toplantısında bir araya geldi. Koçyiğit, SP'nin Dilovası Belediye Başkan adayı olarak Ercan Dalkılıç'ı aday göstermesine tepki olarak, yerel seçimlerde AK Parti Dilovası Belediye Başkan adayı Hamza Şayir'i destekleyeceğini belirtti. 

KAPIMIZ GENÇLERİMİZE AÇIK
Işık, Akbulut ve Şayir, Koçyiğit'e bu tavrından dolayı teşekkür ederek, kapılarının her zaman gençlere açık olduğunu, Dilovası'nın geleceği için verdiği kararın seçimlerden sonra ne kadar doğru olduğunu göreceğini belirterek desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.