SP’li Çelik, Dedeoğlu’na gitti!

Kocaeli 31.10.2018 - 09:51, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

SP’li Çelik, Dedeoğlu’na gitti!

Saadet Partisi Kocaeli İl Örgütü DSP İl Başkanlığını ziyaret etti. Programda konuşan SP İl Başkanı Nurettin Çelik, “Bu ülkeye gelecekte nasıl katkı sunabiliriz bunu konuşmamız lazım” dedi.

Saadet Partisi İl Başkanı Nurettin Çelik ve Yönetimi aynı binayı paylaştıkları Demokratik Sol Parti (DSP)  İl Başkanı Halim Dedeoğlu’nu ziyaret etti. DSP Kocaeli İl Başkanlığında gerçekleşen ziyarette konuşan  SP İl Başkanı Nurettin Çelik, “Gelecekte ülkeye beraber katkı sunabilecek fikirleri birlikte oluşturabiliriz” dedi. AMACIMIZ ÜLKEYE DAHA FAZLA KATKI SUNMAK Çelik; “En çok birlikteliğe ihtiyacımız olan dönemdeyiz. Siyaset yeni çizgiler oluşturabiliyor ama önümüzdeki süreçte ülkenin ihtiyacı misakı milli sınırlarında çizdiğimiz çizgileri güçlü tutmamız lazım.  Geçmişteki ve şimdiki siyaset anlayışını geleceğe birlikte yansıtabileceğimiz bir durum söz konusu. Önümüzdeki süreçte hep beraber bu ülkeye nasıl katkı sunabiliriz bunu amaçlıyoruz.” dedi. GİDİŞAT İYİ GÖZÜKMÜYOR DSP İl Başkanı Halim Dedeoğlu ise, “Dediğiniz gibi birlik beraberliğe ihtiyacımız var. Bazı değerlerle oynanıyor. Türkiye’nin gidişatına dışarıdan baskılar etki etse de ekonomisinden siyasetine kadar gidişat iyi gözükmüyor. Ülkede ekonomik işlerin iyi gitmediğinin bir çok örneği var. Asıl neden 16-17 yıldır yapılan yanlışların sonucudur. Küresel sermaye her zaman var. Biz işlerimizi demek ki doğru yapmıyoruz. Üretim bitik bir halde. Üretimin olmadığı yer düze çıkmak çok zor” şeklinde konuştu.
Saadet Partisi Kocaeli İl Örgütü DSP İl Başkanlığını ziyaret etti. Programda konuşan SP İl Başkanı Nurettin Çelik, “Bu ülkeye gelecekte nasıl katkı sunabiliriz bunu konuşmamız lazım” dedi.

Saadet Partisi İl Başkanı Nurettin Çelik ve Yönetimi aynı binayı paylaştıkları Demokratik Sol Parti (DSP)  İl Başkanı Halim Dedeoğlu’nu ziyaret etti. DSP Kocaeli İl Başkanlığında gerçekleşen ziyarette konuşan  SP İl Başkanı Nurettin Çelik, “Gelecekte ülkeye beraber katkı sunabilecek fikirleri birlikte oluşturabiliriz” dedi.

AMACIMIZ ÜLKEYE DAHA FAZLA KATKI SUNMAK

Çelik; “En çok birlikteliğe ihtiyacımız olan dönemdeyiz. Siyaset yeni çizgiler oluşturabiliyor ama önümüzdeki süreçte ülkenin ihtiyacı misakı milli sınırlarında çizdiğimiz çizgileri güçlü tutmamız lazım.  Geçmişteki ve şimdiki siyaset anlayışını geleceğe birlikte yansıtabileceğimiz bir durum söz konusu. Önümüzdeki süreçte hep beraber bu ülkeye nasıl katkı sunabiliriz bunu amaçlıyoruz.” dedi.

GİDİŞAT İYİ GÖZÜKMÜYOR

DSP İl Başkanı Halim Dedeoğlu ise, “Dediğiniz gibi birlik beraberliğe ihtiyacımız var. Bazı değerlerle oynanıyor. Türkiye’nin gidişatına dışarıdan baskılar etki etse de ekonomisinden siyasetine kadar gidişat iyi gözükmüyor. Ülkede ekonomik işlerin iyi gitmediğinin bir çok örneği var. Asıl neden 16-17 yıldır yapılan yanlışların sonucudur. Küresel sermaye her zaman var. Biz işlerimizi demek ki doğru yapmıyoruz. Üretim bitik bir halde. Üretimin olmadığı yer düze çıkmak çok zor” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.