SP’li Mutlu mazbatasını aldı

Siyaset 24.09.2020 - 10:43, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

SP’li Mutlu mazbatasını aldı

Saadet Partisi 7. olağan kongresinde il başkanı seçilen Zafer Mutlu mazbatasını il yöneticileri ile birlikte aldı. Mutlu, “Türkiye’de örnek gösterilecek bir kongreyi gerçekleştirdik” dedi. Geçtiğimiz hafta sonu gerçekleşen Saddet Partisi 7. Olağan Kongresi’nde il başkanı seçilen Zafer Mutlu mazbatasını aldı. Geçtiğimiz yıl Nurettin Çelik’in yerine il başkanlığına atanan Zafer Mutlu, kongrenin ardından seçilmiş il başkanı unvanını elde etmişti. Mutlu, mazbatasını İzmit İlçe Seçim Kurulu Başkanı Tayfun Besim Ağar’ın elinden aldı. Mutlu’ya partisinin il yöneticileri eşlik etti. Mazbatasını aldıktan sonra Kocaeli Adliyesi önünde açıklamalarda bulunan Mutlu, “Pazar günü SEKA Uluslararası Kongre Merkezinde, Saadet Partisi il olarak kongremizi gerçekleştirdik. Yoğun bir katılım olmasına rağmen giren her vatandaşın HES kodu alınması ve ateş kontrolü ve salonda oturma düzenli ile Kocaeli ve Türkiye’de örnek gösterilecek bir kongreyi gerçekleştirdik. Saadet Partisi olarak 50 yıllık geçmişi olan bir siyasi partiyiz. Kentimize faydalı olan her şeye destek olmaya çalıştık. Kocaeli siyasetinde Saadet Partisi etkinliğini artıracaktır. Geçmiş seçimde yaşanan hareketliliğimiz sonra ki seçimlerde devam edecektir. Kocaeli Saadet Partisi olarak kentimiz için en iyi çalışmaları gerçekleştireceğiz.” dedi.

Saadet Partisi 7. olağan kongresinde il başkanı seçilen Zafer Mutlu mazbatasını il yöneticileri ile birlikte aldı. Mutlu, “Türkiye’de örnek gösterilecek bir kongreyi gerçekleştirdik” dedi.

Geçtiğimiz hafta sonu gerçekleşen Saddet Partisi 7. Olağan Kongresi’nde il başkanı seçilen Zafer Mutlu mazbatasını aldı. Geçtiğimiz yıl Nurettin Çelik’in yerine il başkanlığına atanan Zafer Mutlu, kongrenin ardından seçilmiş il başkanı unvanını elde etmişti. Mutlu, mazbatasını İzmit İlçe Seçim Kurulu Başkanı Tayfun Besim Ağar’ın elinden aldı. Mutlu’ya partisinin il yöneticileri eşlik etti. Mazbatasını aldıktan sonra Kocaeli Adliyesi önünde açıklamalarda bulunan Mutlu, “Pazar günü SEKA Uluslararası Kongre Merkezinde, Saadet Partisi il olarak kongremizi gerçekleştirdik. Yoğun bir katılım olmasına rağmen giren her vatandaşın HES kodu alınması ve ateş kontrolü ve salonda oturma düzenli ile Kocaeli ve Türkiye’de örnek gösterilecek bir kongreyi gerçekleştirdik. Saadet Partisi olarak 50 yıllık geçmişi olan bir siyasi partiyiz. Kentimize faydalı olan her şeye destek olmaya çalıştık. Kocaeli siyasetinde Saadet Partisi etkinliğini artıracaktır. Geçmiş seçimde yaşanan hareketliliğimiz sonra ki seçimlerde devam edecektir. Kocaeli Saadet Partisi olarak kentimiz için en iyi çalışmaları gerçekleştireceğiz.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.