SP’li Özçelik’in baba acısı!

Siyaset 09.10.2018 - 13:34, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

SP’li Özçelik’in baba acısı!

Çayırova Belediyesi’nin Saadet Partili Meclis Üyesi Zeki Özçelik’in babası Hacı Zeki Özçelik, hakka yürüdü. Milli Görüş neferlerinden, Çayırova’ya ilk konfeksiyon mağazasını açan, Hacı Zeki Özçelik önceki gün göz yaşları arasında toprağa verildi. Bir süredir tedavi gören ve 74 yaşında hayatını kaybeden Hacı Zeki Özçelik, Çayırova Merkez Camii’nde öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Gebze Adem Yavuz Mezarlığı’nda defnedildi. Hacı Zeki Özçelik’in cenaze namazına Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi ve Genel Başkan Yardımcısı Hasan Bitmez ile İl Başkanı Nurettin Çelik, Gebze İlçe Başkanı Necati Korkmaz ve Çayırova İlçe Başkanı Yusuf Aksu; Sakarya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İbrahim Pehlivan, Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci ile belediye meclis üyeleri, AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Ali Osman Gür, CHP Çayırova İlçe Başkanı Selahattin Kaya, İYİ Parti Çayırova İlçe Başkanı Beyler Sevindik de katıldı. Özçelik, kılınan cenaze namazı ve edilen duaların ardından göz yaşlar arasında toprağa verildi.  

Çayırova Belediyesi’nin Saadet Partili Meclis Üyesi Zeki Özçelik’in babası Hacı Zeki Özçelik, hakka yürüdü. Milli Görüş neferlerinden, Çayırova’ya ilk konfeksiyon mağazasını açan, Hacı Zeki Özçelik önceki gün göz yaşları arasında toprağa verildi. Bir süredir tedavi gören ve 74 yaşında hayatını kaybeden Hacı Zeki Özçelik, Çayırova Merkez Camii’nde öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Gebze Adem Yavuz Mezarlığı’nda defnedildi.

Hacı Zeki Özçelik’in cenaze namazına Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi ve Genel Başkan Yardımcısı Hasan Bitmez ile İl Başkanı Nurettin Çelik, Gebze İlçe Başkanı Necati Korkmaz ve Çayırova İlçe Başkanı Yusuf Aksu; Sakarya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İbrahim Pehlivan, Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci ile belediye meclis üyeleri, AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Ali Osman Gür, CHP Çayırova İlçe Başkanı Selahattin Kaya, İYİ Parti Çayırova İlçe Başkanı Beyler Sevindik de katıldı. Özçelik, kılınan cenaze namazı ve edilen duaların ardından göz yaşlar arasında toprağa verildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.