19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

SP’li Türel, CHP’li Bölük’e gitti!

Siyaset 12.09.2020 - 16:54, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

SP’li Türel, CHP’li Bölük’e gitti!

Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Türel ve ilçe yöneticileri CHP Gebze Meclis Üyesi Erhan Bölük’ü işyerinde ziyaret etti. Samimi bir ortamda gerçekleştirilen ziyarette yerel gündeme dair konular hakkında fikir alışverişinde bulunarak değerlendirme yaptılar.  Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Türel ve ilçe yöneticileri CHP Gebze Meclis Üyesi Erhan Bölük’ü işyerinde ziyaret etti. Ziyarette gündeme dair konuştuklarını belirten Türel, “ilçemiz için tekrar bir araya geleceğiz ve ortak değerler üzerinde Gebze’nin yararına olacak konularda fikir alışverişi yapacağız.” dedi. CHP’li Meclis Üyesi Bölük ise, “Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Türel ve ilçe yöneticilerinin işyerime gerçekleştirdikleri nazik ziyaretler için teşekkür ederim. Gebze’nin yararına olan her şeyi yapmaya hazırız. Parti gözetmeksizin çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bundan sonra da gerek ilçemiz gerekse ilimiz için ortak paydada buluşup gereken çalışmaları yapacağız” dedi.

Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Türel ve ilçe yöneticileri CHP Gebze Meclis Üyesi Erhan Bölük’ü işyerinde ziyaret etti. Samimi bir ortamda gerçekleştirilen ziyarette yerel gündeme dair konular hakkında fikir alışverişinde bulunarak değerlendirme yaptılar. 

Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Türel ve ilçe yöneticileri CHP Gebze Meclis Üyesi Erhan Bölük’ü işyerinde ziyaret etti. Ziyarette gündeme dair konuştuklarını belirten Türel, “ilçemiz için tekrar bir araya geleceğiz ve ortak değerler üzerinde Gebze’nin yararına olacak konularda fikir alışverişi yapacağız.” dedi. CHP’li Meclis Üyesi Bölük ise, “Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Türel ve ilçe yöneticilerinin işyerime gerçekleştirdikleri nazik ziyaretler için teşekkür ederim. Gebze’nin yararına olan her şeyi yapmaya hazırız. Parti gözetmeksizin çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bundan sonra da gerek ilçemiz gerekse ilimiz için ortak paydada buluşup gereken çalışmaları yapacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.