SP’Lİ TÜREL’İN MUTLU GÜNÜ!

Gebze 18.10.2017 - 12:30, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

SP’Lİ TÜREL’İN MUTLU GÜNÜ!

Saadet Partisi Gebze İlçe Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Türel dünya evine girdi

Saadet Partisi Gebze İlçe Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Türel ve Elif Cilbiroğlu sade bir düğün merasimiyle hayatlarını birleştirdi. Düğün Merasimine Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Nurettin Çelik, Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Necati Korkmaz, Saadet Partisi Çayırova İlçe Başkanı Yusuf  Aksu, Saadet Partisi Darıca  İlçe Başkanı Selim Çetinkaya, Anadolu Gençlik Derneği Gebze Temsilcisi Muhammed Emin Karakaya ile bazı STK temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı. “HANIMINA İYİ DAVRANMAYAN ERKEK SINAVI KAYBETMİŞTİR” Düğün Merasiminde kısa bir konuşma yapan Saadet Partisi Kocaeli İl başkanı Nurettin Çelik Asrı- Saadet döneminden ve kültürümüzden örneklerle günümüz aile hayatının nasıl olması gerektiğini anlattı. Çelik, yaptığı konuşmada; “dinimiz, hayatımızın her alanında olduğu gibi yaşamın bir parçası olan düğün merasimlerimizi de düzenlediğini belirterek, Peygamber Efendimiz (s.a.v.)’in veda hutbesinde erkelere ”benden sonra sizlerin en fazla kadınlarınıza karşı tutumunuzdan dolayı imtihanı kaybedeceğinizden korkuyorum” ikazını hatırlattı ve bir erkek eğer hanımına iyi davranmıyorsa sınavı baştan kaybetmiştir. “dedi. MUTLULUĞUN SIRRI DOĞRU NASİHATTE Çelik; mutluluğun sırrı olarak Hz. Ali ve Hz. Fatma’nın hayatını örnek göstererek, Peygamberimizin kızı Fatıma’yı gelin ederken söylediği nasihatte “Kızım sen Ali’ye iyi bir eş olarak hizmetkâr ol ki Ali’de sana köle olsun” sözünü hatırlatarak, ailede mutluluğun sırrı budur. İki tarafın bir birine sevgi, saygı ve hürmetle anlayış içerisinde ilişikleri sürdürüp görevlerini en iyi şekilde yerine getirmesiyle yuva huzur içerisinde devam edecektir” Bu vesileyle Turel ve Cilbiroğlu ailelerine hayırlı bereketli bir hayatla iki dünya saadeti diliyorum” şeklinde konuştu.
Saadet Partisi Gebze İlçe Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Türel dünya evine girdi

Saadet Partisi Gebze İlçe Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Türel ve Elif Cilbiroğlu sade bir düğün merasimiyle hayatlarını birleştirdi. Düğün Merasimine Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Nurettin Çelik, Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Necati Korkmaz, Saadet Partisi Çayırova İlçe Başkanı Yusuf  Aksu, Saadet Partisi Darıca  İlçe Başkanı Selim Çetinkaya, Anadolu Gençlik Derneği Gebze Temsilcisi Muhammed Emin Karakaya ile bazı STK temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

“HANIMINA İYİ DAVRANMAYAN ERKEK SINAVI KAYBETMİŞTİR”

Düğün Merasiminde kısa bir konuşma yapan Saadet Partisi Kocaeli İl başkanı Nurettin Çelik Asrı- Saadet döneminden ve kültürümüzden örneklerle günümüz aile hayatının nasıl olması gerektiğini anlattı. Çelik, yaptığı konuşmada; “dinimiz, hayatımızın her alanında olduğu gibi yaşamın bir parçası olan düğün merasimlerimizi de düzenlediğini belirterek, Peygamber Efendimiz (s.a.v.)’in veda hutbesinde erkelere ”benden sonra sizlerin en fazla kadınlarınıza karşı tutumunuzdan dolayı imtihanı kaybedeceğinizden korkuyorum” ikazını hatırlattı ve bir erkek eğer hanımına iyi davranmıyorsa sınavı baştan kaybetmiştir. “dedi.

MUTLULUĞUN SIRRI DOĞRU NASİHATTE

Çelik; mutluluğun sırrı olarak Hz. Ali ve Hz. Fatma’nın hayatını örnek göstererek, Peygamberimizin kızı Fatıma’yı gelin ederken söylediği nasihatte “Kızım sen Ali’ye iyi bir eş olarak hizmetkâr ol ki Ali’de sana köle olsun” sözünü hatırlatarak, ailede mutluluğun sırrı budur. İki tarafın bir birine sevgi, saygı ve hürmetle anlayış içerisinde ilişikleri sürdürüp görevlerini en iyi şekilde yerine getirmesiyle yuva huzur içerisinde devam edecektir” Bu vesileyle Turel ve Cilbiroğlu ailelerine hayırlı bereketli bir hayatla iki dünya saadeti diliyorum” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.