SP’li Yasin’den bozuk kaldırımlara tepki!

Siyaset 15.10.2020 - 09:40, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

SP’li Yasin’den bozuk kaldırımlara tepki!

Saadet Partisi Dilovası İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ozan Yasin, Dilovası Belediyesi’nin başladığı yol çalışmalarını paylaşarak, eksiklerin bulunduğu bölgelerde de çalışma yapılması için belediye yetkililerine çağrıda bulundu. Başkan Yasin yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Güzel bir çalışma ile başladılar. Cemil Yaman döneminde yollar yenilendi kaldırımlar düzenlendi. Fakat bu çok kısa bir süreliğine devam etti. Alt yapı düzenlenmeden üst yapı bitmişti ve bu yüzden tekrardan yollar kazıldı.  Kaldırımlar harap oldu. Altyapı işleri ise tam bitmemiş iken tekrar kapatılıp yollar yamalı bir şekilde hizmete açıldı. Sonra ne mi oldu? Yağan yağışlarla yamalı olan yerler iyice aşındı ve araçları tahrip edecek şekle geldi. BELEDİYE YÖNETİMİ SIKINTALARA ÇÖZÜM BULSUN Peki ya kaldırımlar? İnsana verilen değer o dur ki kaldırımlar resmen başıboş bırakıldı. Kaldırımın olması gereken yerlere kaldırım yapılmadı. İnsanın geçebileceği kaldırımlara ise taksi durağı yapıldı ve kimse bunu sorgulamadı. Belediyelerin bütçeleri fazla verdiğinde ekstra olarak, yapılmış olan yolları veya kaldırımları tekrardan yeniler. Ama bizim belediyenin bütçesi bugüne kadar hiç fazla vermemesine rağmen birçok kez yenileme çalışması yapıldı ve yine sonuç değişmedi ve hiç iyi değil. Yolların ve kaldırımların durumu ortada. Belediye yönetiminin bir an önce bu sıkıntılara çözüm bulmasını istiyoruz.”

Saadet Partisi Dilovası İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ozan Yasin, Dilovası Belediyesi’nin başladığı yol çalışmalarını paylaşarak, eksiklerin bulunduğu bölgelerde de çalışma yapılması için belediye yetkililerine çağrıda bulundu. Başkan Yasin yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Güzel bir çalışma ile başladılar. Cemil Yaman döneminde yollar yenilendi kaldırımlar düzenlendi. Fakat bu çok kısa bir süreliğine devam etti. Alt yapı düzenlenmeden üst yapı bitmişti ve bu yüzden tekrardan yollar kazıldı.  Kaldırımlar harap oldu. Altyapı işleri ise tam bitmemiş iken tekrar kapatılıp yollar yamalı bir şekilde hizmete açıldı. Sonra ne mi oldu? Yağan yağışlarla yamalı olan yerler iyice aşındı ve araçları tahrip edecek şekle geldi.

BELEDİYE YÖNETİMİ SIKINTALARA ÇÖZÜM BULSUN

Peki ya kaldırımlar? İnsana verilen değer o dur ki kaldırımlar resmen başıboş bırakıldı. Kaldırımın olması gereken yerlere kaldırım yapılmadı. İnsanın geçebileceği kaldırımlara ise taksi durağı yapıldı ve kimse bunu sorgulamadı. Belediyelerin bütçeleri fazla verdiğinde ekstra olarak, yapılmış olan yolları veya kaldırımları tekrardan yeniler. Ama bizim belediyenin bütçesi bugüne kadar hiç fazla vermemesine rağmen birçok kez yenileme çalışması yapıldı ve yine sonuç değişmedi ve hiç iyi değil. Yolların ve kaldırımların durumu ortada. Belediye yönetiminin bir an önce bu sıkıntılara çözüm bulmasını istiyoruz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.